Cum își câștiga banii Celentano din „Las Fierbinți” înainte să fie actor. Adrian Văncică a muncit chiar și în străinătate

Probabil că nu există român care să nu fi auzit de personajul Celentano. Totuși foarte puțină lume știe cât de multă muncă a depus actorul care dă viață acestui personaj. Până să fie celebru acesta a fost nevoit să muncească și în străinătate.

17 apr. 2023, 10:21
Cum își câștiga banii Celentano din „Las Fierbinți” înainte să fie actor. Adrian Văncică a muncit chiar și în străinătate

Viața de actor nu este absolut deloc ușoară. Pe lângă terminarea Univerității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică sau a altei facultăți de profil din țară, cei care își doresc să fie actori trebuie să știe că de multe ori astrele nu se aliniază cum vor ei, iar celebritatea nu vine chiar peste noapte. Nici actorul care dă viață personajului Celentano din serialul românesc „Las Fierbinți” nu a avut parte de un traseu lin. Acesta a trebuit să muncească enorm pentru a ajunge în punctul în care se află acum.

Citește și: Celentano din Las Fierbinți a cerut daune de 900.000 de euro! Actorul vrea bani pentru aparițiile de la TV, cinematografe și internet! Ce s-a întâmplat cu procesul

Adrian Văncică este actor, iar în prezent este cunoscut pentru rolul să din serialul „Las Firebinți”. Acesta a dat viață unuia dintre cele mai cunoscute persoanje de pe micile ecrane, este vorba de Celentano. Totuși, acesta a muncit extrem de mult până să ajungă vedetă ProTV.

Cât a muncit Celentano până să fie faimos

Faimosul actor a muncit chiar și în afara României. Adrian Văncică a trăit un an în Coreea de Sud unde a muncit într-un parc de distracții uriaș, unde a fost nevoit să intre în pielea multor personaje. Actorul este de părere că acea perioadă a fost extrem de utilă pentru el, pentru că a putut învăța foarte multe lucruri.

„Am stat un an de zile în Coreea de Sud. În 2002 am lucrat acolo, atunci când a fost Campionatul Mondial de fotbal. Atunci am pierdut foarte mulți bani pentru că se făceau pariuri pe cine va câștiga meciurile. Am lucrat într-un parc de distracții imens. Dacă ai fost în Disneyland Paris, ăla e pocnitoare. Am intrat în pielea mai multor personaje. Să vezi ce frumos era când eram costumat ca Zorro. Făceam clownerie, jonglerie, show-uri de stradă, intrăm în pielea unor personaje de basm, să se vadă că eram european. Acea experiență mi-a folosit enorm, a fost armata pe care n-am făcut-o. A fost o socializare bruscă pentru că eram acolo cu mai mulți ruși, bulgari, moldoveni. M-am întors apoi în România”, a povestit la un moment dat actorul din Las Fierbinți.

Înainte de a pleca din România acesta își lua în serios rolul de actor, fiind implicat în numeroase proiecte de teatru și film.  Celentano din Las Fierbinți a avut chiar și o mică emisiune la Pro TV, același post de televiziune la care lucrează acum.

A jucat cu nume mari din această industrie, însă spune că s-a terminat repede acea perioadă. De mai bine de 10 ani este prezent pe sticlă. În 2020 și-a dat demisia din Teatrul Nottara din București, unde a avut carte de muncă în intervalul 1996 – 2020.

Citește și: Val de ironii pentru marcaje strâmbe pe o stradă din Drăgăşani: „Au prins lucrarea Celentano cu Firicel din Las Fierbinti?”