Răfuială cu pistoale la un restaurant din nordul Capitalei. Controversatul om de afaceri Nuredin Beinur a fost împușcat în faţă

Răfuială cu pistoalele la o petrecere dintr-un restaurant din zona Băneasca, în Bucureşti. Doi bărbaţi au ajuns la spital în stare gravă. Între cei împuşcaţi este şi fostul boxer Nuredin Beinur, supranumit "Spaima Litoralului".

19 mart. 2022, 08:55

Răfuială cu pistoale şi împuşcături la un restaurant din nordul Capitalei. Incidentul s-a petrecut noaptea trecută într-un restaurant situat pe Şoseaua Bucureşti – Ploieşti, în zona Parcului Herăstrău.

Unul dintre bărbaţii răniţi este fostul boxer Nuredin Beinur. Controversatul om de afaceri a fost împuşcat cu bile de cauciuc în față, lângă ochi. Acesta a ajuns în stare gravă la Spitalul Floreasca, alături de un alt bărbat, şi el rănit.

Potrivit România TV, liderul interlopilor din Constanţa a avut un conflict cu alt bărbat în restaurant. La scurt timp, a fost împuşcat la ieşirea din local.

Sâmbătă dimineaţă, poliţişti şi criminalişti au mers la locul în care a avut loc răfuiala cu pistoale şi împuşcături şi fac cercetări. Criminaliştii strâng probe, inclusiv de pe strada din faţa localului, iau amprente pentru a da de urma agresorilor.

Citeşte şi: EXCLUSIV | Victor Ciutacu, dezvăluirea care schimbă tot: La mine în casă s-a vorbit rusă. Eu am învăţat româna pe stradă, la bloc, nu în casă!

De asemenea, mai multe persoane au fost ridicate şi duse la Secţia 2 Poliţie pentru a fi audiaţi.

„În această dimineață, în jurul orei 05.00, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată de către o unitate spitalicească cu privire la faptul că la camera de gardă s-au prezentat, cu mijloace proprii, doi bărbați care prezentau leziuni.

La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 2, iar din primele date a rezultat faptul că cei doi bărbați ar fi fost implicați într-un conflict, în interiorul unui restaurant din sectorul 1.
S-a stabilit ca una dintre victime a fost lovită de un proiectil din cauciuc.
Au fost depistate și identificate mai multe persoane ce se aflau in interiorul restaurantului, toate fiind conduse la audieri”, a transmis Poliţia Capitalei.

Citeşte şi: O nouă zi liberă pentru români. Este vorba despre o sărbătoare importantă pentru creştini

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-au produs vătămările.