Cum arată Jennifer Lopez nemachiată. Fanii au rămas șocați, mulți nici nu au recunoscut-o

Jennifer Lopez a apărut pe internet nemachiată. Fanilor nu le-a venit să creadă cât de diferit arată fără machiaj, iar mulți dintre ei nici nu au recunoscut-o.

04 apr. 2022, 09:49
Cum arată Jennifer Lopez nemachiată. Fanii au rămas șocați, mulți nici nu au recunoscut-o

Jennifer Lopez s-a demachiat într-un clip video, în timp ce se pregătea să meargă în vizită la un magazin cu produse de beauty din Beverly Hills.

Artista în vârstă de 52 de ani, îmbrăcată într-un halat alb, a publicat un videoclip cu ea nemachiată pe care l-a distribuit celor 201 de milioane de urmăritori pe Instagram.

Jennifer Lopez nu a avut nicio problemă să-și arate frumusețea naturală în fața tuturor fanilor. Cei mai mulți dintre ei au apreciat curajul artistei de a se arăta cu totul altfel decât de obicei. Alții au mărturisit că nu au recunoscut-o, diferența fiind foarte mare între ea machiată și nemachiată.

Jennifer Lopez s-a accesorizat cu un colier de aur și și-a prins părul într-un coc dezordonat, înainte de a pleca de acasă.

Jennifer Lopez este considerată a fi una dintre cele mai frumoase femei din lume. Într-un top făcut de revista People din 2011, ea chiar a primit acest titlu. Timpul pare să fi fost extrem de blând cu celebra artistă, care la vârsta de 52 de ani are un chip asemănător cu al unor femei în floarea tinereții și un trup impecabil. Ea a inspirat milioane de femei cu felul în care arată.

Are 1,69 cm înălțime și 59 de kilograme. Vedeta, pe numele său complet Jennifer Lynn Lopez, s-a născut pe data de 24 iulie 1969 în Bronx, din New York City, U.S.A, unul dintre cele mai mari cartiere. Ea și-a croit încă de mică drumul spre succes și visa încă din copilărie să devină artistă.

Lopez a început să cânte de la o vârstă fragedă, dar drumul său s-a intersectat și cu actori de-a lungul timpului. Succesul a fost de partea ei abia în anul 1997, când a jucat rolul binecunoscutei și regretatei Selena, în filmul cu același nume și, în timp, a devenit una dintre cele mai căutate actrițe de la Hollywood.

Pe la sfârșitul anilor ’90, Jennifer Lopez și-a început cariera muzicală. Primul album al lui Jennifer Lopez s-a intitulat „On the 6” și conținea hituri precum „If you had my love” sau „Waiting for tonight”. Pentru acest album, Jennifer a obținut discul de platină, datorită volumului de vânzări, bifând sun debut de excepție.

 

Dieta care o face pe Jennifer Lopez să arate fabulos la peste 50 de ani. Secretul siluetei lui J Lo include şi dulciuri

Jennifer Lopez are grijă să aibă un corp fabulos şi la această vârstă. Actriţa şi cântăreaţa care întoarce şi acum toate privirile are mici secrete de la care nu se abate.

Dieta care o face Jennifer Lopez este ușoară și eficientă și include și dulciuri! Nutriționista lui Jennifer Lopez, Haylie Pomroy, autoarea cărții ‘Metabolism Revolution’, le învață pe femei care sunt regulile pentru a avea un metabolism alert. Pentru a avea un trup la fel de senzațional precum al artistei, trebuie să conumi fructe și legume naturale, cereale, carne, ouă și pește.

La micul dejun, artista consumă smoothie cu fructe de pădure, iaurt grecesc, scorțișoară, miere, cuburi de gheață, suc proaspăt de lămâine, dar și o lingură de pudră de proteine. Uneori bea și cafea, dar fără cofeină. Apa este de bază!

La prânz, Jennifer Lopez mănâncă salată de legume (varză kale, de obicei), semințe de dovleac prăjite, suc de lămâine și ulei de măsline extravirgin. Artista mai mănâncă o salată cu somon, broccoli, ardei, dovlecei şi vinete. Nu consumă alimentele procesate-

La cină, J-Lo preferă să mănânce în jurul orei 18.30 orez brun, cartofi dulci sau quinoa. Chiar și piept de pui la grătar cu varză de Bruxelles. Ca desert, ea mănâncă fursecuri cu ciocolată, înghețată și nu refuză o felie de tort.