Dieta care o face pe Jennifer Lopez să arate fabulos la peste 50 de ani. Secretul siluetei lui J Lo include şi dulciuri

Jennifer Lopez are grijă să aibă un corp fabulos şi la această vârstă. Actriţa şi cântăreaţa care întoarce şi acum toate privirile are mici secrete de la care nu se abate.

25 feb. 2022, 13:24

Jennifer Lopez se numără printre cele mai cunoscute vedete internaţionale, căci mereu reușește să-și cucerească publicul cu aparițiile sale. Este o artistă desăvârșită, iar de-a lungul anilor s-a afirmat atât în calitate de cântăreață, cât și de actriță. Pe lângă talent, se poate mândri și cu corpul său parcă desprins din paginile revistelor de modă, de care are mare grijă. Antrenorul său personal a dezvăluit ce regim urmează frumoasa celebritate, iar noi suntem astăzi aici să vă dezvăluim detaliile.

Cu ce dietă a slăbit Adriana Bahmuţeanu 20 de kilograme: „Am început să intru în vechile haine”
Dieta care o face Jennifer Lopez este ușoară și eficientă și include și dulciuri! Nutriționista lui Jennifer Lopez, Haylie Pomroy, autoarea cărții ‘Metabolism Revolution’, le învață pe femei care sunt regulile pentru a avea un metabolism alert. Pentru a avea un trup la fel de senzațional precum al artistei, trebuie să conumi fructe și legume naturale, cereale, carne, ouă și pește.

Adele a slăbit 45 de kilograme în doar 3 săptămâni. Cum se ține dieta SirtFood care i-a adus rezultatele – minune

Evident, sunt excluse chimicalele, aşa cum sunt îndulcitorii, conservanţii şi potenţiatorii, multe dintre acestea contribuind la întreruperea activităţii metabolice. După ce te trezești, este bine să mănânci, pentru a nu-ți forța organismul să funcționeze ‘în gol’. Altfel, organismul va produce mai mult cortizol, care transmite organismului semnul că trebuie să înceapă să facă depozite de grăsime.

Dieta lui Jennifer Lopez
La micul dejun, artista consumă smoothie cu fructe de pădure, iaurt grecesc, scorțișoară, miere, cuburi de gheață, suc proaspăt de lămâine, dar și o lingură de pudră de proteine. Uneori bea și cafea, dar fără cofeină. Apa este de bază!

La prânz, Jennifer Lopez mănâncă salată de legume (varză kale, de obicei), semințe de dovleac prăjite, suc de lămâine și ulei de măsline extravirgin. Artista mai mănâncă o salată cu somon, broccoli, ardei, dovlecei şi vinete. Nu consumă alimentele procesate-

La cină, J-Lo preferă să mănânce în jurul orei 18.30 orez brun, cartofi dulci sau quinoa. Chiar și piept de pui la grătar cu varză de Bruxelles. Ca desert, ea mănâncă fursecuri cu ciocolată, înghețată și nu refuză o felie de tort!

Jennifer Lopez sfidează trecerea timpului
Chiar dacă mama lui JLo arată la rândul ei spectaculos și se întreține destul de bine pentru vârsta ei, chipul împietrit parcă în timp al artistei i-a făcut pe fani nu o dată să se întrebe dacă aceasta nu a apelat, pe ici, pe colo, la mici intervenții estetice.

Recent, o fotografie apărută în mediul online a agitat din nou apele, ridicând semne de întrebare cu privire la sinceritatea artistei, care nu a recunoscut niciodată că ar fi apelat la ajutorul medicului estetician. Poza, în care Jennifer Lopez se află alături de verișoara ei, este din 2001, an în care artista avea 32 de ani. Cumva însă, deși au trecut 19 ani de atunci, JLo pare să arate mai bine acum decât la 32 de ani.

O comparație între fotografiile vechi și cele recente demonstrează că între JLO de acum 30 de ani și cea de zi sunt niște diferențe… Nasul pare altul, sânii sunt mai proeminenți și posteriorul vizibil mai bombat. În plus, faptul că au dispărut ridurile de pe frunte, iar pomeții arată altfel se datorează, cu siguranță, unor fillere cu acid hialuronic sau injecțiilor cu botox.