Cum arată locuința de lux a lui Ruby. Penthouse-ul artistei se întinde pe trei etaje și are o panoramă splendidă asupra Capitalei

Ruby nu mai are nevoie de introducere, fiind una dintre cele cunoscute artiste din România. Vedeta are o carieră de succes, dar și o relație cu care se poate mândri. Totuși, nu mulți știu și cum arată locuința cântăreței.

28 feb. 2024, 18:08

Ruby nu mai are nevoie de introducere, fiind una dintre cele cunoscute artiste din România. Vedeta are o carieră de succes, dar și o relație cu care se poate mândri. Totuși, nu mulți știu și cum arată locuința cântăreței.

Citește și Ruby nu se mai ascunde! Fanii vedetei sunt în extaz, după ce și-a făcut apariția într-o rochie de gravidă. ”Am reușit ce mi-am propus”

În urmă cu cinci ani, Ruby și-a cumpărat un penthouse în București, o casă pe trei niveluri minunată. Artista a investit foarte mult în locuința care arată superb, iar acum, trăiește viața la care mulți visează.

Ruby povestea, în urmă cu cinci ani, că investiția ajunsese la 300.000 de euro, dublu față de cât își propusese inițial. Chiar și așa, vedeta se bucură acum de aranjamentele luxoase, ca de exemplu, oglinda de pe tavanul dormitorului, dar și un jacuzzi.

Ruby a lucrat mult timp până și-a aranjat pe placul ei triplexul din ansamblul imobiliar situat pe malul Lacului Plumbuita, din Colentina. Apartamentul achiziționat de artistă cuprinde etajele 15, 16 și 17, iar superbul penthouse îi oferă unview spectaculos.

De altfel, apartamentul are, la ultimul etaj, o terasă de unde artista are o perspectivă superbă asupra orașului, pentru că de acolo se vede tot Bucureștiul.

„Mai am de lucru la casă, aştept să vină canapeaua şi blatul de bucătărie şi să-mi prăjesc prima porţie de cartofi prăjiţi în bucătăria mea. Pe casă pot să spun că am dat toată munca mea, sufletul meu, inima mea.

Am ajuns la investiţia de aproape de 300.000 de euro, surprinzător. Pentru că eu credeam că 15.000 de euro sunt de ajuns să-mi termin treaba cu casa. Pentru că acum m-am mutat în renumitul cartier Colentina, într-un apartament duplex. Locuiesc cu iubitul meu, dar şi cu patru pisici şi urmează să vină şi cei patru căţeluşi după ce pun balustradă la balcon.

Mamaia este deocamdată la Constanţa unde are grijă de un frăţior mai mic de patru ani de la tatăl meu’, declara Ruby, în 2019.

”Abia aștept”

La 5 ani de când și-a achiziționat superbul triplex, Ruby s-a gândit să îi dea o altă ”culoare”, aducându-i niște îmbunătățiri.

Artista a apelat la un arhitect, însă mărturisește că a avut și ea o mică intervenție, fiindcă n-a rezistat să nu ceară să-i pună cât mai multe oglinzi.

„De data asta fac petrecere de «casă nouă»! Vreau să sărbătoresc momentul și proiectul exagerat de frumos făcut de arhitectul meu preferat, Ștefan Bugalete. (…) Cine mă știe, știe că nu prea pot să cedez controlul asupra unui lucru din viața mea, dar lui că i-am dat mână liberă 100%, nu mi-am băgat nasul, pentru că știam că lucrez cu un mare artist.

Citește și Ruby a ajuns la închisoare. Primele imagini din penitenciar: „Ce fac eu acum e ilegal”

Singurul lucru pe care i l-am sugerat a fost să îmi pună oglinzi cu generozitate, că mie și lu Mamaia ne plac oglinzile! Abia aștept să ne întoarcem cu căței și pisici, în cuibușorul meu de nebunii, upgradat chiar și pentru căței și pisici… Dar o să vedeți mai multe trick-uri pe story la mine și la @stefan.bugalete, în perioada asta de șantier. Tine-ți pumnii strânși, pentru că avem treabă!”, a scris Ruby pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de RUBY (@rubyishot)