Cum arată locuința în care stă Irina Rimes. Artista și-a dat toți fanii pe spate – FOTO

Irina Rimes și-a deschis ușile casei și le-a arătat fanilor cum și-a decorat locuința și care e locul ei preferat atunci când nu se află pe scenă.

24 nov. 2021, 18:31

Irina Rimes locuiește într-un apartament cu trei camere și două băi. De când s-a mutat la București, artista a mărturisit că s-a mutat deja de trei ori.

Cântăreața a explicat la ce anume se uită prima dată când intră într-o casă. „Cred că mă uit la încălțăminte pentru că încălțămintea stă pe jos în hol și pot să îmi dau seama de multe chestii”.

Irina Rimes a ales culori neutre pentru casa ei, predomină griul și bejul. A ales elemente de decor cât mai moderne, dar care în același timp fac spațiul să fie unul primitor și relaxant.

„Am multe momente ideale la mine acasă, mi-am redirecționat cam toată activitatea acasă. Mi-am amenajat studioul lângă pian. Momentul perfect e ori când fac muzică în studio ori când mă trântesc pe canapea și mă uit la televizor la un serial, la orice, ori cu prietenul, ori cu prietenii, ori singură”, a spus Irina Rimes pentru storia.ro.

Irina s-a implicat foarte mult în amenajarea locuinței sale și a mărturisit că iubește ce a ieșit. „Probabil aș mai schimba niște plante pe balcon, dar voi face asta pe parcurs”.

Artista nu locuiește singură, ci alături de pisica ei pe care a numit-o Tesla.

Irina Rimes are 30 de ani, e originară din Republica Moldova și a reușit să se impună pe piața muzicală din România în 2016, după lansarea piesei „Visele”. De atunci, cântăreața a lansat hit după hit și s-a menținut în topurile muzicale. S-a mutat la București și în urmă cu câțiva ani a devenit jurat la Vocea României. Pe lângă vocea cu care a fost înzestrată, Irina e extrem de talentată și când vine vorba de compoziție. Compune pentru unii dintre cei mai în vogă artiști de la noi.

Citește și Irina Rimes a dezvăluit adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de fostul ei soț: „Nu a înșelat nimeni pe nimeni. Nu a făcut nimeni niciun copil”

Citește și Irina Rimes, primele declarații despre sarcină: „Cumpăr cărți și le pun în bibliotecă, vreau ca copilul meu să găsească acolo tot ce are nevoie”