Cum arată Loredana Groza fără Photoshop. Paparazzii i-au fotografiat adevărata faţă

Cum arată Loredana Groza fără Photoshop. În ultima vreme, artista a stârnit diverse controverse vizavi de aspectul fizic. Fanii o acuză că foloseşte prea multe filtre pe reţelele de socializare, iar în realitate arată total diferit.

14 sept. 2022, 09:06

Cum arată Loredana Groza fără Photoshop. Prietenii virtuali o atacă la fiecare imagine pe care o postează pe reţelele de socializare şi asta pentru că sunt de părere că exagerează cu filtrele şi îşi modifică pozele exagerat. Însă, artista nu consideră acest lucru şi susţine că fotografiile postate reflectă realitatea în ceea ce priveşte aspectul ei fizic.

Citeşte şi: Loredana Groza și-a şocat fanii cu o schimbare radicală de look: „Ai început să semeni din ce în ce mai mult cu Drăguşanca”

Cum arată Loredana Groza fără Photoshop

Recent, cântăreaţa a fost fotografiată de paparazzii mediaflux.ro şi i-au arătat adevărata faţă. Loredana Groza susţine că nu a apelat la medicul estetician pentru nicio intervenţie, la corp, ori  la faţă. Îmbrăcată destul de colorat, artista pare ușor obosită sau poate îngrijorată, afişând trăsături total diferite de cele cu care și-a obișnuit comunitatea de pe Instagram, adică un ten mai puțin ferm, cu o serie de imperfecțiuni naturale.

Loredana Groza neagă cu vehemenţă că are operaţii estetice

Cântăreaţa a vorbit din nou despre operațiile estetice și le-a dat peste nas invidioșilor, mărturisind că nu este împotriva intervențiilor de ordin estetic și chiar le apreciază pe cele care își doresc să arate impecabil indiferent de vârsta pe care o au.

Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale.

Ținând dietă, făcând sport, având grijă de corpul tău, de fața ta. Sunt tratamente, sunt chestii total neinvazive care te ajută să fii wow. Și am avut de la natură noroc că m-am născut cu dotările de rigoare și n-am avut nevoie să completez, să vin cu jențile luate din oraș”, a declarat Loredana Groza, pentru Antena Stars.