Loredana Groza și-a şocat fanii cu o schimbare radicală de look: „Ai început să semeni din ce în ce mai mult cu Drăguşanca”

Fanii Loredanei Groza au avut parte de o surpriză de proporţii. Cântăreaţa a postat pe reţelele de socializare o fotografie în care are părul roz.

02 mai 2022, 18:51

Loredana Groza și-a şocat fanii cu o schimbare radicală de look. Diva a postat pe Instagram câteva fotografii în care apare cu părul roz. Fanii au reacţionat imediat. În timp ce unii i-au făcut complimente, alţii nu au stat prea mult pe gânduri şi au taxat-o imediat.

„(…) Draga mea, îmi pare rău c-ai început să semeni din ce în ce mai mult cu Dragușanca”, Ești mai frumoasa așa,te întinerește și mai mult aceasta culoare”, „Nu ,nu si nu.Blondul este pentru tine”, „Mai bine blondă”, „Îşi stă super bine”, „Mereu mai frumoasă, mai incitantă, dar aceeași Loredana, diva noastră! (…) Culoarea părului îți pune în evidență ochii! Ești frumoasă, talentată, apreciată! Succes și la cât mai multe concerte”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fani.

Citeşte şi Adevărul despre relaţia lui Bote cu Loredana Groza: „Chiar dacă îmi iau hate”

Loredana Groza, neagă cu vehemenţă că are operaţii estetice

În ultima vreme, Loredana este criticată des pentru faptul că ar fi exagerat cu intervenţiile la nivelul feţei, însă artista susţine ferm că nu ar fi apelat la medicul estetician.

„Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale.

Ținând dietă, făcând sport, având grijă de corpul tău, de fața ta. Sunt tratamente, sunt chestii total neinvazive care te ajută să fii wow. Și am avut de la natură noroc că m-am născut cu dotările de rigoare și n-am avut nevoie să completez, să vin cu jențile luate din oraș”, a declarat Loredana pentru Antena Stars.

La 51 de ani, cântăreaţa are o siluetă care se apropie de perfecţiune, datorată, desigur, şi antrenamentelor la sală, dar şi alimentaţiei.

Citeşte şi Loredana Groza, în salopetă mulată şi decoltată, în Dubai. Imaginile au încins Internetul