Cum arată mama fiicei lui Aurelian Preda. Femeia, nepoata regretatului artist, are 35 de ani şi arată impecabil FOTO

Cum arata mama fiicei lui Aurelian Preda, s-au intrebat multi dintre noi, dupa moartea lui Aurelian Preda. 

16 feb. 2018, 12:50

Moartea lui Aurelian Preda (46 de ani), survenita pe 27 septembrie 2016 dupa o lupta dura cu o forma de cancer, a lasat in urma o multime de regrete, dar si foarte multe necunoscute legate de viata sentimentala a artistului, scrie wowbiz.ro.

Citeşte şi BOMBĂ. Cea pe care Aurelian Preda o dădea ca fiind soţia lui: „NU AM AVUT niciodată relaţii intime. Voia astfel să-şi ascundă viciile”

Imediat dupa moartea lui Aurelian Preda, Anamaria Rosa nu este fata lui, ci este rodul unei relatii pasagere a unei nepoate a solistului, ea fiind infiata ulterior de cantaret.

Ei bine, mama fiicei lui Aurelian Preda se numeste Ica, dupa cum o alinta cei din familie, are in jur de 35 de ani, este stabilita in Italia si lucreaza intr-un bar din Milano si este o femeie foarte frumoasa. De altfel, Anamaria Rosa, fiica lui Aurelian Preda, a mostenit frumusetea de la mama sa.

Cele doua nu numai ca se inteleg, se viziteaza si au o relatie foarte apropiata, dar si se aseamana izbitor de mult. Astfel, cand se pozeaza una langa alta, Anamaria Rosa si Ica par sa fie mai degraba surori si nicidecum mama si fiica, diferenta de varsta dintre ele fiind de 16 ani si jumatate!

Citeşte şi Fiica lui Aurelian Preda, mesaj dureros de Sfântul Ioan. „A fost o zi grea pentru mine..:”

Cum arata mama fiicei lui Aurelian Preda. Ica si-a refacut viata

Din cate se pare, Ica a fost casatorita cu un roman de care a divorta in urma cu aproape 7-8 ani. Ulterior, mama Aneimaria Rosa, fiica lui Preda care a implint 18 ani si sustine in aceasta perioada Competentele Digitale pentru Examenul de Bacalaureat, si-a refacut viata si a inceput o relatie cu un cetatean Italian, cei doi fiind impreuna de mai bine de 6 ani.

Mama Aneimaria Rosa isi ajuta si isi sprijine fiica si, in ciuda distantei care le desparte, cele doua au o relatie extraordinara mama-fiica.