Cum arată mama Nadiei Comăneci. Fanii au reacţionat imediat: „Arată fantastic. Nu este posibil să aibă 80 de ani”

Cum arată mama Nadiei Comăneci. Sportiva a postat puţine imagini cu mama ei de-a lungul timpului, însă cea mai recentă a şocat pe toată lumea. Alexandrina Comăneci are venerabila vârstă de 80 de ani şi arată foarte bine, iar fanii nu şi-au putut stăpâni uimirea.

04 oct. 2021, 18:37
Cum arată mama Nadiei Comăneci. Fanii au reacţionat imediat: „Arată fantastic. Nu este posibil să aibă 80 de ani”
Cum arată mama Nadiei Comăneci

Cum arată mama Nadiei Comăneci. Sportiva și-a surprins fanii de pe Facebook cu o fotografie de colecție. Nadia și Ștefania Alexandrina Comăneci apar în sala de gimnastică, iar mama sportivei poartă un tricou care le-a atras atenția internauților.

Citeşte şi: Nadia Comăneci are o pasiune secretă. Cum şi-a surprins fanii VIDEO

Cum arată mama Nadiei Comăneci

Mama și cu mine pe bârnă. Are 80 de ani și numărătoarea continuă”, a scris Nadia în dreptul fotografiei.

Mama Nadiei Comăneci poartă un tricou negru, personalizat cu cifra 1.00, amintind de momentul de la Jocurile Olimpice de la Montreal, când Nadia Comăneci a scris istorie. Românca a obținut atunci primul 10 din istoria Jocurilor Olimpice. Pentru că tabela nu era prevăzută cu patru cifre, a fost afișat numărul 1.00.

Mama ta arată fantastic. Ador tricoul ei!/ Minunate! Așa mamă, așa fiică!/ Arată fantastic la cei 80 de ani!/ Cât de bine arată mama ta!/ Încă e agilă la 80 de ani? Wow, voi două aveți gene grozave!/ Nu e posibil să aibă 80 de ani! Pare mult mai tânără!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de fanii Nadiei.

Nadia Comăneci a primit un cadou inedi

Designerul Irina Schrotter, arhitectul Vlad Tenu, artistul vizual Andrei Cozlac si IT-istul Andrei Danila au prezentat, in Sala Voievozilor a Palatului Culturii din Iasi, un colier virtual unicat. Creatia este un dar pentru marea gimnasta Nadia Comaneci si reprezinta primul colier NFT omagiu adus unui mare sportiv al lumii.

Colierul virtual este realizat din zece piese, simbolizand acel „10 Perfect” obtinut de Nadia Comaneci la Montreal, in 1976. Fiecare piesa a colierului reprezinta, in forma tridimensionala, cate o miscare din exercitiile la barna, la sol, la paralele si la sarituri cu care Nadia Comaneci a impresionat, in urma cu 45 de ani, juriul de la Jocurile Olimpice.

Cele zece miscari, unele botezate chiar „Comaneci”, au fost alese de Nadia impreuna cu cei patru creatori, Irina Schrotter, Vlad Tenu, Andrei Cozlac si Andrei Danila, din exercitiile cu care marea gimnasta a obtinut sapte note de zece.

Colierul va putea fi colectionat, pe bucati sau in intregime, de fanii Nadiei Comaneci. Acesta va fi listat pe marketplace-ul OpenSea.io, incepand din 18 iulie 2021, aniversarea zilei in care fosta mare gimnasta a obtinut prima nota de zece din istoria gimnasticii mondiale.