Nadia Comăneci are o pasiune secretă. Cum şi-a surprins fanii VIDEO

Nadia Comăneci a pregătit o surpriză de proporţii. Fosta gimnastă care a obţinut prima notă de 10 din istorie le-a dezvăluit fanilor pasiunea ei secretă care nu are legătură cu gimnastica.

28 ian. 2021, 08:46
Nadia Comăneci are o pasiune secretă. Cum şi-a surprins fanii VIDEO

Nadia Comăneci cântă la pian. A descoperit pasiunea pentru instrumentul muzical în timpul pandemiei de COVID-19 care a provocat blocaje în Statele Unite.

„Trying new things #hobbies #fun 😀 Incercând lucruri noi #hobburi #distracţie”, a scris  Nadia Comăneci pe contul ei de Instagram, unde a publicat un clip în care exersează pentru a învăţa să cânte o melodie celebră.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nadia Comaneci (@comaneci10)

Nadia Comăneci cântă la pian. Provocarea lansată de soţul ei

În 2020, Nadia Comăneci a început să cânte la pian, după ce a răspuns unei provocări lansate chiar de soţul ei, Bart Conner. La rândul ei, multipla campioană olimpică i-a provocat pe alţi gimnaşti să-si dezvăluie talentele ascunse pe care le au.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nadia Comaneci (@comaneci10)

De asemenea, fiul Nadiei cântă la pian. Dylan (14 ani) ar vrea însă o carieră în gimnastică, pentru a călca pe urmele părinţilor săi. Recent, Dylan a câştigat un concurs în Statele Unite, reuşită de care Nadia a fost foarte mândră, conform Ziare.com.

Nadia Comăneci vrea să se vaccineze împotriva COVID-19, mărturisit că s-a săturat să mai stea în casă din cauza restricţiilor.

„N-am mai ieşit din bârlog cu pandemia asta din martie, n-am mai călătorit nici măcar local pentru că este un risc care nu e necesar în momentul de fata. Dar să speram că ne vine rândul la vaccin şi se mai deschid portiţele de siguranţă. Sunt în Oklahoma acum, normal că o sa ma vaccinez”, a declarat Nadia Comăneci, conform Digisport.ro.

Citeşte şi: Nadia Comăneci dă cărțile pe față. Ce a făcut celebra gimnastă în pandemie: „N-am mai ieșit din bârlog din martie, nici măcar local”

La începutul anului 2021, Nadia Comăneci a anunţat că joacă într-un film, distribuit de Netflix, care spune povestea unei echipe de gimnastică ce se pregătește pentru Campionatul Național al Statelor Unite ale Americii.

Fosta gimnastă care a obţinut prima notă de 10 din istorie joacă într-un film Netflix, „Full Out 2: You Got This!”, inspirat dintr-o poveste adevărată.

Citeşte şi: Nadia Comăneci, într-un film Netflix. Pelicula se bazează pe o poveste reală

Nadia Comăneci e stabilită în Oklahoma şi era cunoscută pentru prezenţa sa la multe gale de renume ale sportului mondial și călătorea, de regulă, în toată lumea. Invitată la evenimente speciale nu numai dedicate gimnasticii, fosta gimnastă e unul dintre cei mai valoroși ambasadori ai României.

Citeşte şi: Nadia Comăneci şi Nicu Ceauşescu, dezvăluire-şoc în presa italiană. „Nu era dragoste, ci autentice violuri intercalate cu torturi!”


loading...