Cum arată „Micul Hercule” la 17 ani. Giuliano Stroe a intrat în Cartea Recordurilor la vârsta de cinci ani ca fiind cel mai puternic copil din lume

La cinci ani, Giuliano Stroe intra în Guiness Book ca cel mai puternic copil din lume. 12 ani mai târziu, "Micul Hercule" este complet schimbat.

05 ian. 2022, 16:33
Cum arată „Micul Hercule” la 17 ani. Giuliano Stroe a intrat în Cartea Recordurilor la vârsta de cinci ani ca fiind cel mai puternic copil din lume

Cum arată „Micul Hercule” la 17 ani. Giuliano Stroe a devenit o senzație la nivel monial după ce a intrat în Guinness World Records la vârsta de cinci ani. Recent, adolescentul a distribuit pe Facebook o poză cu el ţinând în mână o fotografie de pe vremea când dobora record după record.

În 2009, micuţul de doar cinci ani intra în Cartea Recordurilor după ce reuşise să meargă 10 metri în mâini, cu o greutate agățată de picioare. Micul culturist efectuase cascadoria în fața unei audiențe live la televiziunea italiană. Un an mai târziu, a stabilit recordul mondial pentru cele mai multe flotări realizate la 90 de grade.

Cum arată „Micul Hercule” la 17 ani

În copilărie, Giuliano și fratele său Claudiu făceau acrobaţii uimitoare, făceau flotări cu mâinile pe o bară şi ridicau gantere de câte 4 kg.

La acel moment, tatăl lor, care îi antrena, a fost aspru criticat din cauza antrenamentelor dificile la care îşi supunea copiii. Iulian Stroe a ajuns de nenumărate ori în atenţia Direcţiei pentru Protecţia Copilului din Olt, ba chiar a fost, la un moment dat, la un pas de a fi decăzut din drepturile părinteşti, pentru rele tratamente aplicate minorului.

Cum arată Micul Hercule la 17 ani
Giuliano şi Claudiu Stroe

Iulian a respins, însă, acuzaţiile potrivit cărora antrenamentele pe care le-ar face cu băieţii le-ar putea dăuna. El a declarat pentru Daily Mail: „Cineva mi-a spus odată că băieții nu se vor dezvolta normal din cauza antrenamentelor, dar nu există nicio dovadă în acest sens. Chiar și o floare va continua să crească chiar dacă pui ceva pe ea. Este o creștere naturală„, declara tatăl băiatului pentru Daily Mail.

Citeste si Şoc în fotbal! Vedeta a făcut stop cardiac pe teren şi nu a mai putut fi salvat. Avea 25 de ani

În 2017, părinții l-au dus pe ”Micul Hercule” în Spania, pentru un control amănunțit. Medicii i-au spus că dezvoltarea lui nu corespunde cu cea a unui copil normal. Doctorul spaniol Silvia Trevino a mărturisit, pentru televiziunea Cuatro, că Giuliano are ”grave probleme la nivelul dezvoltării musculare și osoase”.

Familia Stroe vrea acum să înființeze un club privat de box, deoarece Giuliano și Claudiu pot concura și pot participa la Campionatul Național European. Un videoclip pe rețelele lor de socializare arată cât sunt de talentaţi la acest sport.