Cum arată Mihăiță, fiul lui Lili din serialul „La Bloc”. Adolescentul s-a născut chiar în timpul filmărilor

Mihăiță, fiul Marianei Dănescu (Lili din La Bloc), este deja major. Adolescentul a văzut lumina zilei chiar în timpul filmărilor pentru serialul de la Pro TV.

07 dec. 2022, 14:28
Cum arată Mihăiță, fiul lui Lili din serialul „La Bloc”. Adolescentul s-a născut chiar în timpul filmărilor

Cum arată Mihăiţă, fiul lui Lili din La Bloc. Mihăiță a avut şi el un rol în serialul de la Pro TV. Cum era de aşteptat, micuţul era fiul lui Costel și al lui Lili Jurcă. Mihai a crescut, iar de la primul episod în care a apărut la TV au trecut aproape 18 ani. Fiul Marianei Dănescu este acum un adolescent înalt și arătos, după cum se vede din imaginile surprinse de cancan.ro.

Cum arată Mihăiță, fiul lui Lili din serialul „La Bloc”

Mihăiță şi mama sa au fost surprinşi de paparazzi la o secție de Poliție din Capitală. Cei doi au aşteptat răbdători la coada formată de cei care voiau să susţină examenul pentru permisul de conducere. La un moment dat, tânărul i-a cedat locul liber mamei sale, care ținea în mână actele necesare.

Mai multe poze, pe www.cancan.ro

Mihăiţă, pe platoul de filmare încă din primele zile de viaţă

Mariana Dănescu mărturisea, într-un interviu mai vechi, că nu se aştepta să rămână gravidă. Când le-a dat producătorilor vestea, aceştia au fost nevoiți să schimbe scenariul. Regizorii au venit cu ideea de a include evenimentul nașterii în La Bloc.

Citeste si Cum arată acum Americanul din serialul „La bloc”. Schimbarea radicală a actorului Emil Mitrache

Când a început sitcom-ul nu mai speram să am un copil. Din cauza sarcinii mele textele au fost adaptate. Ideea de a filma naşterea a fost a regizorilor Răzvan Săvescu şi Radu Dragomir. Mihai este un copil aşteptat cu multă dragoste şi fericirea de a-l avea m-a făcut să accept şi includerea evenimentului în serial. La filmări Mihai a învăţat cum îi cheamă pe fiecare şi îi striga, pe unii cu numele real, pe alţii cu cel al personajului din serial. ‘Colegul’ Mihai venea însoţit de bona lui, oricum el venea mai târziu, ca „vedetele Avea şi o cameră separată cu toate ‘condiţiile’”, a declarat interpreta lui Lili din La Bloc, potrivit Libertatea.

Astfel, Mihăiță a devenit cunoscut drept “primul copil născut în direct la Pro TV”. S-a integrat rapid în familia de la Pro TV, căci toată lumea la îndrăgit instantaneu. Mariana Dănescu a dezvăluit cum a reușit să-l facă pe fiul ei să-l strige “tata” pe Dragoş Moştenescu, care era tatăl lui în serial.

Pe tatăl din film îl striga ‘Costel’. Ca să spună ‘tata’ în timpul filmărilor îi arătam o fotografie de-a tatălui adevărat şi Mihăiţă îl striga imediat! Cea mai mare surpriză a fost când, văzându-mă la televizor în timp ce se difuza serialul a zis tare şi fericit ‘mama’! Era foarte mic şi s-a dus spre ecran şi m-a pupat. A fost prima dată când m-a recunoscut”, a mai povestit Mariana Dănescu pentru sursa citată.

Citeste si Tragedia prin care a trecut actrița din rolul lui Lili Jurcă în serialul „La Bloc”. Ce mai face și cum arată Mariana Dănescu FOTO