Cum arată mormântul Denisei Răducu la șase ani de la moartea ei. Tatăl artistei este sfâșiat de durere. ”Sunt lucruri pe care nu le poți descrise în cuvinte”

Denisa Răducu s-a stins din viață la vârsta de 27 de ani, după ce a pierdut lupta cu o boală necruțătoare, carcinom hepatocelular. Peste câteva zile se împlinesc șase ani de la moartea îndrăgitei cântărețe de manele, iar familia și prietenii se pregătesc pentru parastasul care va avea loc la mormântul acesteia.

11 iul. 2023, 13:27

Cum arată mormântul Denisei Răducu la șase ani de la moartea ei. Emilian Răducu, tatăl artistei, este împietrit de durere. Deși au trecut aproape șase ani de la moarea fiicei sale, bărbatului încă nu îi vine să creadă că Denisa nu mai este.

Citește și Denisa Răducu trimite semne de pe lumea cealaltă. Ce s-a întâmplat la mormântul ei

Cum arată mormântul Denisei Răducu la șase ani de la moartea ei

Din 2017 și până în prezent, Emilian Răducu a avut grijă să respecte toate tradițiile și să îi facă fiice sale toate parastasele. Și în acest an, bărbatul a spus că va organiza în memoria Denisei un parastas la care va chema câteva persoane.

”La noi așa se obinuiește, până la nouă ani trebuie să-i pomenim pe cei care nu mai sunt lângă noi. O să se facă o pomană, se merge la biserică cu coșul cu colivă și tot ce trebuie pentru sufletul celor care nu mai sunt lângă noi, iar după se face pomană și acasă, chemăm oameni. După ce se termină la biserică chemi pe cine vrea să vină. O să facem sâmbătă parastasul pentru Denisa. Fiica cea mare a fost săptămâna asta acasă, în România, dar joi trebuie să plece că e la lucru, că ea stă în străinătate”, a declarat tatăl Denisei Răducu pentru Spynews.ro.

Tatăl Denisei Răducu a dezvăluit că își dorește ca la pomana fiicei sale să participe cât mai multă lume și îi va invita pe toți cei care au iubit-o și care i-au fost alături în cele mai grele momente.

”Eu mi-aș dori să fie cât de multe, dar acum cât vor putea să vină, e perioada muncii, majoritatea sunt plecați, să mă rog să ei să le spun, să mă duc să-i iau cu mașina, să-i duc pe oameni acasă după”, a mai spus tatăl Denisei Răducu.

Emilian Răducu spune că unul dintre marile sale regrete în viață este acela că nu o visează pe Denisa.

”Mai vin fani la mormânt, mai aduc câte o fotografie, flori. Să știți că mi-aș dori, dar eu nu prea sunt cu visele, nu prea visez. E extraordinar de greu, un eveniment mai dureros și ceva care să te lase cu urmări toată viața nu există, sunt lucruri pe care nu le poți descrise în cuvinte”, a mai spus tatăl Denisei Răducu.

Citește și Se împlinesc șase ani de la moartea Denisei Răducu. Ce a găsit tatăl ei la mormântul regretatei artiste