Cum arată Oana Roman în colanţi. Vedeta s-a pozat aşa la un eveniment

Cum arată Oana Roman în colanţi. Vedeta a participat recent la un eveniment şi a avut curajul să poarte o ţinută mulată în partea de jos şi asta pentru că a slăbit foarte mult. A vrut să arate tuturor că nu mai are foarte multe kilograme în plus, aşa cum spun criticii.

02 apr. 2023, 23:30
Cum arată Oana Roman în colanţi. Vedeta s-a pozat aşa la un eveniment
Cum arată Oana Roman în colanţi

Cum arată Oana Roman în colanţi. De când s-a despărțit de Marius Elisei și este o femeie singură, vedeta pare că radiază tot mai mult și încearcă să arate din ce, în ce mai bine.

Citeşte şi: Oana Roman răbufnește în scandalul cu sora ei. Neagă faptul că mama lor a fost diagnoticată cu Alzheimer: „Pot dovedi cu acte”

Cum arată Oana Roman în colanţi

Oana Roman a asortat colanților un sacou portocaliu, cu decolteu, o pereche de ghete și o geantă de umăr. De asemenea, se poate observa că vedeta a pierdut foarte mult și din dimensiunea taliei, semn că urmează cu strictețe un stil de viață mai sănătos.

Fanii au lăudat-o atât pentru ţinută, look, dar şi pentru felul în care arată acum. ”Foarte frumoasă, Oana!”/ ”Ce frumos îți stă cu galbenul asta, e culoarea mea preferata. Și cu coafura. Bravo!”/ ”Îți stă foarte bine părul și ținuta îți vine foarte bine”, sunt doar câteva dintre comentariile primite pe reţelele sociale.

Motivul pentru care Oana Roman vinde vila

Și-a cumpărat casa visurilor, așa cum o numea pe atunci, a renovat-o, apoi a băgat alți bani în amenajări și mobilă. Între timp, din peisaj au dispărut, pe rând, Mioara Roman, care a fost dusă la centrul de recuperare de lux din Snagov, și acum și Marius Elisei, care a plecat pentru a doua oară de acasă. Oana a rămas cu fiica ei în vila care este imensă pentru două persoane.

Este evident că, în momentul acesta, sunt doar eu cu Isa într-o casă foarte mare, de 300 mp2 și 1000 de metri de teren. Evident că e mult prea mult decât ce avem noi două nevoie!

Mă gândesc la varianta s-o vând. Ori o să o închiriez și mă mut eu într-una mai mică. Ori, la un moment dat o s-o vând și o să-mi iau două mai mici! Vom vedea, dar nu e ceva pentru mâine dimineață!”,a declarat Oana Roman.