Jador s-a accidentat grav la Survivor All Stars. Artistul a urlat de durere: „Era vânăt, i-a pocnit piciorul”

Jador s-a accidentat grav la Survivor All Stars. Concurenții care se află în Republica Dominicană s-au confruntat cu o nouă probă extrem de dificilă și au făcut tot posibilul să o câștige, pentru că fiecare își dorește să meargă pe insulă cu proviziile puse la bătaie în această săptămână.

15 feb. 2024, 10:35
Jador s-a accidentat grav la Survivor All Stars. Artistul a urlat de durere: „Era vânăt, i-a pocnit piciorul”
Jador s-a accidentat grav la Survivor All Stars

Jador s-a accidentat grav la Survivor All Stars. După ce a adus primul punct echipei roșii, manelistul a intrat din nou pe traseu, moment în care genunchiul i-a pocnit. Nu s-a mai putut deplasa singur către țărm, fiind la momentul respectiv în apă, acolo unde se desfășoară proba. În ajutor i-a venit imediat Alex Delea, care a rămas înmărmurit de strigătele de durere ale adversarului său.

Citește și: Jador s-a lansat și în lumea afacerilor. În ce și-a investit artistul banii. „Acum sunt cu muncitorii, punem gresie”

Jador s-a accidentat grav la Survivor All Stars

Delea îl transportă pe Jador acolo”, i-a anunțat Daniel Pavel, moderatorul emisiunii, pe ceilalți concurenți.

I-a pocnit piciorul, a pus mâna și când a tras de picior, era vânăt, îmi vine să plâng. Orice, dar fără accidentări”, i-a anunțat Alex Delea pe cei din tabăra Războinicilor.

La scurt timp după ce a fost transportat pe targă de către medic, Jador s-a alăturat din nou echipei. „Vreau să vă informez că Jador e bine, de fiecare dată când unul dintre concurenții Survivor All Stars revine pe bancă înseamnă că a fost sub supravegherea medicului și e bine”, a declarat Daniel Pavel.

Câți bani primește Jador pentru 5 săptămâni la Survivor All Stars

Artistul ar fi pus o condiție înainte de a semna contractul și anume să o aducă și pe Oana Ciocan în competiție. Pentru că dorința nu i-ar fi fost îndeplinită, concurentul ar fi luat-o la goană prin jungla Dominicană și ar fi părăsit tabăra Faimoșilor.

Potrivit informațiilor din presă, Jador ar fi cel mai bine plătit concurent de la Survivor All Stars. Pentru o săptămână petrecută în competiție, ar primi 10.000 de euro. Astfel, la un calcul simplu, pentru cele 5 săptămâni petrecute în Dominicană, concurentul va câștiga 50.000 de euro.