Cum arată portofelul crypto al lui Andrew Tate. Câi Bitcoini mai are și cum îi învăța milionarul pe fanii săi să evite taxele

De-a lungul timpului, Andrew Tate nu s-a ferit să vorbească deschis despre evaziune fiscală, prin intermediul criptomonedelor. Portofelul virtual al milionarului din blockchain a fost descoperit, în contextul scandalului în care e acuzat de agresiune fizică, printre altele.

04 feb. 2023, 15:44
Cum arată portofelul crypto al lui Andrew Tate. Câi Bitcoini mai are și cum îi învăța milionarul pe fanii săi să evite taxele

Frații Tate sunt cunoscuți drept mari investitori în crypto. De-a lungul timpului, cei doi milionari au vorbit în repetate rânduri despre activele digitale, în special despre Bitcoin și chiar și despre evaziune, prin intermediul monedelor virtuale.

Într-un video postat pe internet, analizat de Bruce Rivers, avocat celebru, Andrew Tate a mărturisit o serie de activități ilegale, inclusiv de fraudă și de evaziune fiscală. În înregistrare, fotul luptător de MMA a povestit cum a manipulat lucrătorii sexuali și a eludat taxele folosing Bitcoin.

Doar din afacerea cu videochat, Andrew Tate câștigase până la acea dată peste 600.000 de dolari.

În videoclipul postat de avocatul Rivers, Tate îi învăța pe urmăritorii săi cum să ocolească băncile tradiționale și să evite taxele folosind Chaturbate, o platformă de streaming live pentru adulți, ce oferă posibilitatea plăților prin crypto.

„Un alt motiv pentru a folosi Chaturbate este că vă vor plăti în Bitcoin. Este uimitor pentru că, să încerci să duci bani de pe aceste site-uri la bancă fără să plătești o grămadă de taxe este de fapt foarte dificil.

Să presupunem că generezi trei, patru mii de dolari. Bang! Primești Bitcoin în portofel, gata. Fără taxe… Nimic din rahatul ăsta”, a declarat Tate într-un videoclip.

 

Portofelul digital al lui Andrew Tate, descoperit

 

Site-ul de știri Protos a descoperit unul dintre portofelele Bitcoin ale lui Andrew Tate. Informațiile blockchain indică faptul că portofelul are 8 BTC în prezent și a primit peste 114 BTC, deci aproximativ 2,6 milioane USD din august 2021. Fondurile au fost mutate în mod constant din cont în diferite tranzacții, scrie Crypto.ro.

Andrew Tate locuiește în România din anul 2017.

Unul dintre portofelele digitale ale lui Andrew Tate, descoperit

În prezent, valaorea unui Bitcoin este de aproximativ 24.000 de dolari. La finalul anului trecut a ajuns aproape de 15.000 de dolari per unitate, iar recordul a fost atins în noiembrie 2021, 69.000 de dolari. Crypto-influencerii se așteaptă în 2024-2025 la un BTC de peste 100.000 de dolari.