Patul care te face mai tânăr cu 15 ani dacă dormi în el. Este preferat de Cristiano Ronaldo şi costă 40.000 de euro

Cristiano Ronaldo şi câţiva jucători de la Real Madrid dorm în Hogo Bed, un pat care aparent nu are nimic deosebit, dar care promite că întăreşte sistemul imunitar în câteva săptămâni. Preţul este unul pe măsură: până la 40.000 de euro!

08 iun. 2022, 16:22
Patul care te face mai tânăr cu 15 ani dacă dormi în el. Este preferat de Cristiano Ronaldo şi costă 40.000 de euro
Patul care te face mai tânăr cu 15 ani dacă dormi în el

Patul care te face mai tânăr cu 15 ani dacă dormi în el. Mai multe studii au demonstrat capacitatea sa de a reduce vârsta biologică chiar şi cu 15 ani celor care dorm în el, stimulând sistemul imunitar, scrie corriere.it. Sistemul de odihnă funcţionează prin reducerea daunelor oxidative, funcţionând ca un antiinflamator robust şi crescând răspunsul hormonal la stres. Ca urmare, nivelul de energie fizică creşte.

Garantat cu buletinul de analize!

Hogo System 07 a atras atenția clienților care nu au limite la cardul de credit. Hogo susține că sistemul său a fost conceput pentru a îmbunătăți capacitatea organismului de a se regenera în momentul unei relaxări mai profunde şi ar contribui la bunăstare prin producția naturală de melatonină, reducerea cortizolului bazal, îmbunătățirea sistemului imunitar și, în consecinţă, la reducerea vârstei biologice. Pentru a certifica studiile, Hogo oferă posibilitatea de a face un test de sânge în colaborare cu Universitatea Complutense din Madrid înainte de cumpărare și după proba de două luni a patului, dovedind astfel beneficiile. De asemenea, sistemul garantează un mediu fără umiditate, reducând astfel riscul de a suferi de artroză și reumatism.

Iubita lui Ronaldo, Georgina Rodriguez, din sărăcie la palat: ”Dormeam într-o cameră de depozitare de 300 de euro”. Noul documentar Netflix despre tânăra ce i-a furat inima fotbalistului VIDEO

Patul care te face mai tânăr cu 15 ani are un sistem asigură o sănătate mai bună celor care dorm. Iar cum calitatea somnului este decisivă pentru sportivi, cele mai mari vedete, în frunte cu Cristiano Ronaldo, au scos din buzunare până la 40.000 de euro pentru a cumpăra patul-minune.

Cristiano Ronaldo primeşte o avere pentru o singură postare pe Instagram. Suma este una exorbitantă