Cum arată Richard Chamberlain la 89 de ani. A fost sex-simbolul anilor ’80, cucerind milioane de inimi. Secretul care l-a măcinat o viață întreagă

Cum arată Richard Chamberlain la 89 de ani. A devenit sex-simbolul unei generații după ce a impresionat pe toată lumea cu rolul său din "Pasărea Spin". A cucerit milioane de inimi, dar cu toate acestea, sufletul actorului a fost măcinat de unul dintre cele mai mari secretele ale sale pe care a trebuit să îl țină ascuns timp de mulți ani. 

18 sept. 2023, 16:59

Cum arată Richard Chamberlain la 89 de ani. Rolul preotului Ralph de Bricassart, mai exact prestația sa excepțională din „Pasărea Spin”, i-a deschis calea către alte producții cinematografice de succes – printre care „Shogun”, „Contele de Monte-Cristo” și „Omul cu masca de fier”.

Citește și: O femeie și-a luat bagajele și a divorțat după ce un bărbat s-a dat drept actorul ei favorit din Hollywood

Cum arată Richard Chamberlain la 89 de ani

Actorul are venerabila vârstă de 89 de ani, împliniți pe 31 martie 2023. Richard Chamberlain nu pare că are de gând să se retragă prea curând din lumea cinematografică, actorul a apărut și în filmul „Echoes of the Past” acum doi ani.

Richard Chamberlain a recunoscut că este homosexual când avea aproape 70 de ani. A spus că, în calitate de actor principal într-un serial romantic, ar fi fost „un dezastru” și „îngrozitor” pentru cariera sa dacă publicul ar fi aflat adevărul.

A trebuit să fiu foarte atent și foarte circumspect. Revistele au făcut foarte multe interviuri și au cam bănuit. Îmi puneau întrebări de genul: Când ai de gând să te căsătorești și să ai copii? Eu răspundeam: Ei bine, nu încă. Sunt îngrozitor de ocupat. A trebuit să fiu atent multă vreme.

Dar m-am obișnuit atât de mult încât a devenit un obicei să fiu oarecum atent și în gardă în anumite situații. Da, aș fi fost o persoană mai fericită dacă aș fi fost liber și fără obligații. Dar aveam deja atât de multe motive de fericire. Eram un actor care lucra și acesta era principalul lucru pe care mi-l doream din această viață”, a spus el.