Cum arată și cât costă o noapte de cazare în cabana „cameleon” din mijlocul naturii. Suma uluitoare investită de un român ca să construiască o locuință invizibilă

Cazările în natură sunt în sine o experiență unică, iar în ultimii ani au fost la tot mai mare căutare. Cu gândul la a le oferi amintiri de neuitat turiștilor, Mihai a investit 60.000 de euro într-o cabană cameleon, în stil scandinav, chiar în Ţara Dornelor.

22 nov. 2023, 19:57
Cum arată și cât costă o noapte de cazare în cabana „cameleon” din mijlocul naturii. Suma uluitoare investită de un român ca să construiască o locuință invizibilă
Cum arată și cât costă o noapte de cazare în cabana „cameleon” din mijlocul naturii. Un român a investit 60.000 de euro într-o locație de poveste

Cabana „cameleon” i-a fermecat pe turiști, iar pe asta a mizat și Mihai Ursu, propietarul locației de lux. Inovația este termenul care a stat la baza construcției, fiind o cabană unică în țară.

Citește și: Un primar din Gorj a numit ulița care duce spre o cabană pe care o deține „Aleea Colț de Rai”: „Am niște legături aparte cu Sfântul”

Cum arată și cât costă o noapte de cazare în cabana „cameleon”

Proprietarul cabanei invizibile este mândru de ceea ce a realizat, având și un profit considerabil de pe urma afacerii. Și investiția este una pe măsură.

„În spate avem un cub exclusiv din oglinzi, o suprafaţă cugeamuri să se poată vedea natura. Foarte multă intimitate, pentru că se integrează perfect în natură, copacii se reflectă în oglinzi şi, practic, devine invizibilă. Toate cele necesare pentru o minivacanţă în doi, preferabil. Fiind bucătăria complet utilată, veselă, tacâmuri, tot ce este necesar, fiind afară îţi pot face grătar fără probleme”, a declarat Mihai Ursu, potrivit observatornews.ro.

Turiștii sunt vrăjiți atât de peisaj, dar mai ales de cabana inedită, astfel că se înghesuie să prindă o cameră liberă. Este și cazul Mădălinei, care a urmărit disponibilitatea cabanei weekend-uri la rând. Când în sfârșit a prins un loc liber, a profitat de ocazie fără să stea pe gânduri.

„Am găsit-o pe Instagram. Mi-a plăcut. Foarte multă lume a recomandat-o. Am profitat că este soţul în concediu şi am venit, o recomand pentru familie cu copii. Natură, verdeaţă. De vis, fix de vis. Zici că eşti într-o poveste”, a spus Mădălina.

Priveliștea este una care îți taie răsuflarea, natura completând cu frumusețea ei modernismul cabanei ce pare invizibilă. Pentru o noapte de cazare în cabana „cameleon”, turiştii plătesc 500 de lei în timpul săptămânii şi 600 în weekenduri. Pentru cei care nu-şi pot imagina Ziua Naţională fără tradiţii, gazdele din Sadova au pregătit o căsuţă veche de un secol, unde turiştii pot retrăi copilăria la bunici.

„Cu focul în sobă cu scrijele pe plită şi căldura caselor bătrâneşti şi tradiţionale. Oferim la cerere mâncare tradiţională, tot felul de bucate specifice moldoveneşti şi în curând pregătim o cramă, care va fi deschisă turiştilor. Noi am gândit-o pentru grupuri, familii şi prieteni”, a explicat gazda locației.

Pentru a închiria întreaga proprietate, costul ajunge la 1.500 de lei pe noapte.

Citește și: Iarna nu-i ca vara! Cât a ajuns să coste o noapte de cazare de Crăciun sau de Revelion în 2023. Românii sunt revoltați: „Dai 2.000 de euro și pică cabana pe tine”