Cum arată şi ce face acum fosta soţie a lui Dan Petrescu. Şi-a găsit fericirea alături de un jurist cu 12 ani mai tânăr FOTO

Dana Petrescu a divorţat de actualul antrenor al lui CFR Cluj în 2003, după o căsătorie de 11 ani din care au rezultat două fete, Chelsea şi Rebecca. Motivul rupturii a fost aventura pe care aceasta a avut-o cu Radu Niculescu, la acea vreme coleg de echipă cu Dan Petrescu la FC Naţional.

09 mart. 2023, 08:48

Cum arată şi ce face acum fosta soţie a lui Dan Petrescu. „Bursucul” era chiar coleg de cameră cu Radu Niculescu la FC Naţional în perioada în care era înşelat de soţie, iar divorţul a vebit firesc, fără scandal. Ulterior s-a aflat că Dana Petrescu îl înșelase pe fotbalsitul din generaţia de aur timp de trei ani!

Citeşte şi: Cum arată şi ce face acum fostul fotbalist Radu Niculescu. În 2001 a avut o aventură cu soţia lui Dan Petrescu FOTO

După divorț, Dana Petrescu a rupt legătura cu Radu Niculescu și-a găsit liniștea în brațele altui bărbat, un cunoscut jurist cu 12 ani mai tânăr, cunoscut în lumea mondenă după porecla „Versace”, pentru felul său pedant şi comportamentul uşor metrosexual. Dacă la început au ascuns relaţia, acum cei doi se comportă ca doi oameni normali și își trăiesc povestea de iubire. Recunoscut ca un „specialist” în arta de a seduce femei trecute de prima tinerețe, dar cu bani, „Versace” ar fi cerut-o de soție pe Dana Petrescu în 2008, dar nu se cunosc detalii privind oficializarea relației.

Citeşte şi: Dan Petrescu dezvăluie de ce soţia şi fiica nu mai locuiesc cu el: „Pentru mine e ok. Fotbalul e viaţa mea şi sunt fericit aşa” 

Dana Petrescu arată foarte bine la 54 de ani, este specialist în terapie psihosexuală și de cuplu, tratând frigiditatea, absența totală a orgasmului la femei și impotența, scrie Impact.

La rândul său, Dan Petrescu și-a refăcut viață alături de Adriana, cu care mai are o fetiță, Jennifer Ann-Mary.