Dan Petrescu dezvăluie de ce soţia şi fiica nu mai locuiesc cu el: „Pentru mine e ok. Fotbalul e viaţa mea şi sunt fericit aşa”

Antrenorul lui CFR Cluj este unul dintre cei mai titraţi tehnicieni ai campionatului românesc de fotbal, dar viaţa privată a lui Dan Petrescu a avut de suferit, fiind nevoit să stea departe de familie perioade lungi de timp.

17 feb. 2023, 11:27
Dan Petrescu dezvăluie de ce soţia şi fiica nu mai locuiesc cu el: „Pentru mine e ok. Fotbalul e viaţa mea şi sunt fericit aşa”

Dan Petrescu a declarat că, deşi soţia şi fiica lor locuiesc în Dubai, situaţia îi convine din punct de vedere profesional, pentru că are timp să se concentreze pe munca sa la CFR Cluj, cu care se află pe primul loc în Superliga, aproape de al şaselea titlu consecutiv.

”Nu e nimic ușor în viață. Dacă vrei să ai succes trebuie să faci niște sacrificii, asta este opinia mea. Am făcut sacrificii și ca jucător, fac și ca antrenor pentru că altfel nu pot avea rezultate. E clar că familia mea n-a fost lângă mine mereu. Am mutat-o așa de mult dintr-o țară în alta încât la un moment dat s-au plictisit și au obosit și au spus:”noi trebuie să rămânem undeva”.

Dar au ințeles situația și mă bucur foarte mult.

Așa am tot timpul necesar să mă gândesc numai la echipă. Ziua o petrec numai la stadion. Ajung pe 09:30 și stau până seara pe la 06:00-07:30. Pentru mine e ok. Fotbalul e viața mea și sunt fericit așa”, a declarat Dan Petrescu, citat de Wowbiz.ro.

Citeşte şi: Drama trăită de fiica adoptivă a lui Constantin Codrescu. Anca face dezvăluiri cutremurătoarea după moartea actorului: „Mă ascundeau de mama, să n-o văd”

Dan Petrescu s-a căsătorit în 2007 cu Adriana Stan, fost manechin. Cei doi au împreună o fată, Jennifer. Relația lor este una foarte frumoasă, în ciuda distanței și a pasiunii, uneori mult prea mari, a antrenorului de la CFR Cluj pentru fotbal, lucru care, așa cum spunea și el, îi ocupă tot timpul.

Înainte de a o cunoaște pe Adriana, fostul jucător al Generației de Aur a mai fost însurat cu Dana Petrescu, iar din urma mariajului au rezultat două fete, Rebecca și Chelsea. Relația nu a ținut, după ce ”Bursucul” ar fi acuzat-o pe fosta soție că a avut o relaţie cu fostul coleg de generaţie Radu Niculescu.

Citeşte şi: Situație tensionată pentru un jurat de la iUmor. Fanilor nu le-a venit să creadă ce se întâmplă în viața vedetei