Cum arată şi ce face acum fostul fotbalist Radu Niculescu. În 2001 a avut o aventură cu soţia lui Dan Petrescu FOTO

Radu Niculescu, 47 de ani, a fost unul dintre cei mai talentaţi atacanţi din generaţia sa şi a făcut parte din lotul României pentru CM 1998 din Franţa. După retragere, acesta s-a retras la Sibiu şi a ieşit din viaţa publică.

10 feb. 2023, 11:40
Cum arată şi ce face acum fostul fotbalist Radu Niculescu. În 2001 a avut o aventură cu soţia lui Dan Petrescu FOTO
Cum arată şi ce face acum fostul fotbalist Radu Niculescu. În 2001 a avut o aventură cu soţia lui Dan Petrescu

Cum arată şi ce face acum fostul fotbalist Radu Niculescu. Unul dintre puţinii fotbalişti care au jucat pentru cele trei mari echipe din Bucureşti, Steaua, Dinamo şi Rapid, fostul atacant s-a retras în 2005, când avea doar 30 de ani, după ce şi-a încheiat contractul cu Changchun Yatai. Până atunci mai jucase, în afara celor trei „granzi” din Capitală, pentru Inter Sibiu, Univ. Craiova, FC Naţional, Galatasaray şi Akaragucu. Are 15 selecţii şi două goluri pentru echipa naţională.

Radu Niculescu a fost implicat într-un scandal uriaş în 2001, când Dan Petrescu, care îi era coleg de cameră la FC Naţional, a descoperit că atacantul a avut o aventură cu soţia sa, Dana. Dan Petrescu a divorţat doi ani mai târziu şi, ulterioe, s-a recăsătorit.

Citeşte şi: FCSB va juca pe Stadionul Steaua după o pauză de opt ani. Care va fi primul meci la revenirea în Ghencea

Mihai Stoica a dezvăluit la Orange Sport ce face în prezent Radu Niculescu. Acesta a ales să-şi continue viaţa într-o discreţie totală după ce a renunţat la fotbal. „E la Sibiu, s-a aşezat, are o casă pe un deal, singur. Am fost foarte bun prieten cu el şi nu mai dau de el”, a spus Mihai Stoica.

Citeşte şi: Lovitură de teatru în scandalul de dopaj al Simonei Halep. „Au găsit sursa. O persoană nu şi-a făcut treaba, să îşi asume!”

Radu Niculescu s-a stabilit alătiuri de soţia sa şi cele două fiice în localitatea Turnu Roşu, care se află la 25 de kilometri de oraşul Sibiu. Fostul atacant şi-a dedicat multă energie protejării naturii şi a participat la campanii de strângere a gunoaielor în pădurile din judeţul Sibiu. De altfel, a şi înfiinţat şi un ONG care se ocupă cu protejarea naturii, Asociaţia Turnu Rosu – Verde, iar în perioada 2016-2020 a fost consilier local în Turnu Roşu din  partea Partidului Verde.