Cum arată și cu ce se ocupă acum Liliana Ștefan, fosta iubită a lui Dan Bittman. Ce relație are cu artistul

Cum arată și cu ce se ocupă acum Liliana Ștefan, fosta iubită a lui Dan Bittman. Aproape trei decenii, artistul s-a iubit cu Liliana, care i-a dăruit trei băieți. În urmă cu câțiva ani, cântărețul a anunțat că nu mai formează un cuplu cu mama copiilor și se zvonea că era într-o relație cu Ana Odagiu.

06 oct. 2023, 19:25
Cum arată și cu ce se ocupă acum Liliana Ștefan, fosta iubită a lui Dan Bittman. Ce relație are cu artistul
Cum arată și cu ce se ocupă acum Liliana Ștefan

Cum arată și cu ce se ocupă acum Liliana Ștefan, fosta iubită a lui Dan Bittman. Chiar dacă nu e în lumina reflectoarelor, fosta parteneră a artistului încă atrage atenția, pentru că este textier, psiholog și terapeut, iar de câteva luni se ocupă de unul dintre proiectele ei de suflet, care au consacrat-o, Cutiuța Muzicală – un spectacol artistic, de muzică, dans și actorie, dedicat copiilor.

Citește și: S-a aflat adevăratul motiv pentru care Dan Bittman s-a despărţit de Liliana Ştefan, mama copiilor săi

Cum arată și cu ce se ocupă acum Liliana Ștefan

Fosta iubită a cântărețului nu a făcut schimbări doar în carieră, ci și la look. De-a lungul anilor, a mai cochetat cu schimbarea coafurii, dar fără intervină în modificarea culorii părului. Acum a renunțat la brunet și s-a vopsit mult mai deschis.

Într-un interviu mai vechi, Liliana Ștefan spunea: „Mă străduiesc să fiu o mamă răbdătoare, atentă la nevoile fiecăruia în parte. Ei au personalități diferite, însă au un stil comun, ceea ce îmi face muncă mai ușoară. Nu mi-au dat bătăi de cap, deloc. De care dintre cei 3 băieți sunt cea mai apropiată?

Mi s-a pus de multe ori această întrebare și răspunsul nu s-a schimbat: sunt la fel de apropiată de fiecare în parte. Sunt persoane care spun că așa ceva nu se poate, dar eu pot să le contrazic. Nu numai că se poate, dar este și foarte frumos să te apleci cu răbdare și dedicație asupra fiecărui copil pe care îl ai, pentru că merită; e un timp superb care ți se dă că un dar divin„.