S-a aflat adevăratul motiv pentru care Dan Bittman s-a despărţit de Liliana Ştefan, mama copiilor săi

Dan Bittman şi Liliana Ştefan s-au despărţit după 25 de relaţie, timp în care au avut şi trei copii împreună, dar până acum niciunul nu a dezvăluit motivul rupturii.

03 ian. 2022, 10:03
S-a aflat adevăratul motiv pentru care Dan Bittman s-a despărţit de Liliana Ştefan, mama copiilor săi

Solistul trupei Holograf, Dan Bittman, a mărturisit la sfârşitul anuui 2020 că nu mai formează un cuplu cu Liliana Ştefan de aproximativ patru ani şi că de un an cei doi nici măcar nu mai locuiau împreună, dar a ţinut să precizeze că mama copiilor săi este femeia pe care a iubit-o cel mai mult.

Motivul despărţirii ar fi rămas un mister până de curând, când Cancan a dezvăluit, din surse apropiate celor doi, că Dan Bittman ar fi făcut o adevărată pasiune pentru mezzosoprana Andreea Ilie, cu care ar fi avut şi o relaţie, chiar dacă cu mai multe pauze.

Se pare că Liliana Ștefan ar fi știut de această „pasiune” a cântărețului, dar ar fi considerat, cel puțin la început, că este doar o aventură și poate închide ochii, așa cum o mai făcuse, dar până la urmă mama copiilor lui Bittman nu ar fi suportat să fie înlocuită cu o femeie care îi seamănă destul de mult.

Citeşte şi: „Gogoaşă” din Trăzniţii povesteşte drama vieţii sale: „Medicii nu aveau chef de naşterea mea. I-au dat mamei ceva ce a făcut să mă nasc spânzurat cu cordonul ombilical”

„Andreea e o tipă funny căreia îi place promovarea, e deschisă; ea cochetează de mulți ani cu mai multe vedete masculine de pe la noi, în ideea că, până la urmă, o să se căsătorească. Dar nu i-a mers relația nici cu fostul iubit al Corinei Dănilă, Norris Măgeanu, nici cu Dan sau Bobby Păunescu  – cu care ar fi fost mai mult amică – și nici cu alții.

Cât despre așa-zisa treabă cu Răzvan Simion, nu a fost nimic între ei, dar da, se cunosc și se plac.

Ori e nehotărâtă, ori poate că știe ea mai bine ce își dorește: adică pe cineva stabil care s-o ia și de soție. Cert este că i-a zis de data asta și ea pas lui Bittman”, a dezvăluit publicaţiei citate o sursă din anturajul cântăreței.

În acest moment al vieții lui, Dan Bittman este aparent singur, fără nicio relație oficială. Solistul militează împotriva restricțiilor pandemiei, care, în ultimii doi ani, i-ar fi subțiat conturile nu numai lui, dar și multor alți artiști.

Citeşte şi: Mihaela Rădulescu, filmată de Revelion în ipostaze sexy de iubitul său, Felix Baumgartner FOTO+VIDEO