Cum arată și cu ce se ocupă acum Noelle, „cel mai frumos copil din România”. Tânăra are 18 ani și calcă pe urmele părinților

Noelle, fiica designerului Ingrid Vlasov și a fotomodelului Marian Nedelcu, a fost numită „cel mai frumos copil din România”.

27 mart. 2023, 11:41

Noelle, fiica creatoarei de modă Ingrid Vlasov și a fotomodelului Marian Nedelcu, a fost numită „cel mai frumos copil din România” deoarece la vârsta de numai patru ani urca pe podiumul prezentărilor de modă.

Tânăra are acum 18 ani și studiază actoria la Londra, acolo unde speră să își construiască o carieră de succes. Încă de mică a fost obișnuită cu lumina reflectoarelor datorită părinților săi, iar o mare parte din copilărie și-a petrecut-o la Paris.

Noelle Vlasov are acum o prezență specială care a transformat-o într-o oarecare celebritate în mediul online și pare că moștenește pasiunea pentru modă a părinților.

Citește și: FOTO „Cea mai frumoasă fată din lume” împlinește 22 de ani. Thylane Blondeau este unul dintre cele mai cunoscute modele

„Fiica mea s-a născut manechin. O las să se fardeze în fiecare zi, am învățat-o de mică să fie cochetă. Nu mi se pare nociv. Nu e rău să înveți o fetiță să se aranjeze la o vârstă cât mai fragedă”, spunea mama ei în urmă cu ceva timp, potrivit elle.ro.

Ea studiază acum la DLD College din Londra, o instituție de învățământ pentru cei cu vârste între 14 și 19 ani, considerată o etapă de trecere a elevilor către universitățile de top din Marea Britanie.

Aceasta anunța la 13 ani că a devenit vegană într-un videoclip de pe canalul său de YouTube.

Citește și: Catrinel Menghia, petrecere pe cinste pentru fetița ei. Micuța Caroline a împlinit patru ani: „Cel mai drăguț monstru din lume”

„Am luat această decizie din dorința mea de a proteja animalele. De mică am iubit foarte mult animalele și am empatizat cu ele, dar cu timpul am realizat că ele pot fi protejate și că pot contribui și eu. Așadar, nu mai consum absolut nimic de origine animală. Înainte de a deveni vegană m-am consultat cu părinții, cu medicii și cu nutriționiștii și am înțeles că cel mai sănătos e să elimin produsele de origine animală treptat, ceea ce am făcut și eu.

Am renunțat întâi la carne, apoi la ouă și în sfârșit la lactate. Recunosc că nu a fost ușor și cel mai greu mi-a fost să renunț la toate prăjiturile mele preferate, dar am căutat și am găsit multe rețete vegane”, explica Noelle la acea vreme.