FOTO „Cea mai frumoasă fată din lume” împlinește 22 de ani. Thylane Blondeau este unul dintre cele mai cunoscute modele

"Cea mai frumoasă fată din lume" împlinește 22 de ani. Thylane Blondeau, fiica fostului fotbalist Patrick Blondeau, a devenit fotomodel și se bucură de o carieră de succes. Tânăra a apărut inclusiv la Săptămâna Modei de la Milano, desfășurată recent.

07 mart. 2023, 23:20

„Cea mai frumoasă fată din lume” împlinește 22 de ani. Thylane este de o frumusețe ieșită din comun și face furori cu fiecare apariție de la evenimente, dar și din mediul online. Știa că va deveni fotomodel încă din copilărie. Pe când avea numai 10 ani, franțuzoaica a fost desemnată “cea mai frumoasă fată din lume”.

Citește și: Celebrul fotomodel Alina Puşcău, dezvăluiri tulburătoare la 10 ani de la moartea tatălui. Lucrul pe care fosta iubită a lui Vin Diesel nu şi-l poate ierta: „Timp de 5 ani m-a sunat în fiecare zi, iar eu nu am vrut să-i răspund”

„Cea mai frumoasă fată din lume” împlinește 22 de ani

Anii au trecut, iar trăsăturile sale au propulsat-o către o carieră în modelling. Tânăra va împlini luna viitoare 22 de ani. Până la această vârstă, franțuzoaica a colaborat deja cu numeroase case de modă renumite, potrivit corrieredellosport.it.

Ea postează regulat poze provocatoare pe contul de Instagram, unde a adunat 6.5 milioane de urmăritori. Pe lângă cariera de model, Thylane are și propria afacere, și-a deschis un magazin de haine.

Născută în 2001, în Aix-en-Provence, în Franța, Thylane fost comparată adesea cu Brigitte Bardot, care a apărut în revista Elle la vârsta de 15 de ani. Ulterior, Thylane a devenit cel mai tânăr model care a apărut pe coperta unei reviste, după ce a pozat pentru Vogue la vârsta de 11 ani.

De la celebra apariție în Vogue, vedeta a început să aibă colaborări cu mari case de modă, pritre care se numără Dolce & Gabbana și L’Oreal. Ea și-a creat propriul brand de haine în 2018 și l-a denumit Heaven May.

Thylane Blondeau a dispărut o perioadă de pe podium după ce a aflat că se confruntă cu o serie de probeleme de sănătate. Veeta și-a ținut a curent fanii din mediul online și a postat mai multe fotografii de pe patul de spital, explicând că a suferit mai multe operații pentru a îndepărta niște chisturi ovariene, notează Daily Mail.

Am avut această întâlnire cu un medic uimitor (Olivier Kadoch). Care a văzut direct că am o stridă de 5,6 cm care îmi atingea ovarul, așa că m-a trimis să fac o RMN și la o oră după asta, doctorul m-a sunat și mi-a cerut să merg direct la spital pentru a face o operație de urgență. Astăzi mă simt în sfârșit mai bine, mă simt în sfârșit liberă, chiar am crezut că sunt nebună pentru că mă plâng de stomacul meu de atât de mult timp.

Mă bucur că nu am renunțat niciodată. Din această experiență am învățat că atunci când corpul te doare, nu-l lăsa să alunece și să ai grijă de el, trebuie să vezi diferiți medici până când unii dintre ei găsesc problema și o vindecă. Orice durere, chiar și cea mai mică, poate ascunde ceva mult mai important”, a spus ea la vremea aceea, potrivit aceleași surse citate mai sus.