Cum arată și cu ce se ocupă fiica Loredanei Groza! Tânăra de 23 de ani este extrem de discretă!

Dacă Loredana Groza preferă să fie mai tot timpul în centrul atenției, nu același lucru se poate spune despre fiica ei. Cu toate că a moștenit trăsăturile mamei sale, Elena Boncea, în vârstă de 23 de an, pare să fie extrem de discretă.

10 mart. 2022, 14:14
Cum arată și cu ce se ocupă fiica Loredanei Groza! Tânăra de 23 de ani este extrem de discretă!
Loredana Groza, cu lenjeria intimă la vedere

Loredana este o prezență constantă pe rețelele sociale, acolo pozează în ipostaze socotite adesea nepotrivite pentru o femeie de 52 de ani. Mult mai puțin vizibilă este fiica sa și a regizorului Andrei Boncea, Elena Boncea, care acum are 23 de ani.

Cum arată și cu ce se ocupă fiica Loredanei Groza!

Elena Boncea lucrează ca producător la unul dintre cele mai de succes radio-uri din țara noastră. Fiica Loredanei Groza preferă să fie cât mai discretă, astfel că are conturile de socializare private. De asemenea, tânăra este pasionată de modă, scrie poezii și citește Shakespeare.

CITEȘTE ȘI: Dieta de slăbire la care Loredana Groza apelează ori de câte ori se îngraşă. Are rezultate rapide şi spectaculoase

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

CITEȘTE ȘI: Loredana Groza, în salopetă mulată şi decoltată, în Dubai. Imaginile au încins Internetul

Loredana Groza, despre relația cu fiica ei

„Trăiesc alături de Elena viața ei, dar și viața mea de mamă. Descopăr prin ea lucruri noi despre cum generația ei folosește tehnologia sau ce muzici ascultă… Descopăr iubirea prin ochii ei, dar cred că e important să aibă alegerile ei, să descopere lumea în felul ei”

, a declarat Loredana Groza, potrivit viva.ro.