Loredana Groza, în salopetă mulată şi decoltată, în Dubai. Imaginile au încins Internetul

Loredana Groza, în salopetă mulată şi decoltată, în Dubai. Cântăreaţa a cântat la nunta unui milionar, în Emiratele Arabe, însă a mai rămas câteva zile să se mai distreze. Alături de ea, surprinzător sau nu, este şi Nick Casciaro, cu care s-a pozat recent.

16 feb. 2022, 15:02
Loredana Groza, în salopetă mulată şi decoltată, în Dubai. Imaginile au încins Internetul
Loredana Groza, în salopetă mulată şi decoltată

Loredana Groza, în salopetă mulată şi decoltată, în Dubai. Artista de 51 de ani nu a stat la plajă, însă a mers în apropierea mării pentru a se bucura de briză și a face câteva poze care au ajuns și pe Instagram.

Citeşte şi: Noi imagini incendiare de la nunta lui Cristian Burci! Loredana Groza și Borcea s-au dat în spectacol, chiar în fața Valentinei Pelinel – VIDEO

Loredana Groza, în salopetă mulată şi decoltată, în Dubai

Îmbrăcată în negru, într-o salopetă mulată, cu transparențe și decupaj în zona decolteului, vedeta s-a acoperit parțial cu un sacou, însă pe plajă l-a purtat descheiat, lăsându-și la vedere bustul generos, despre care spune că nu este modificat chirurgical.

Recent, Loredana Groza a postat câteva imagini din Dubai, unde apare alături de Nick Casciaro, de care nu se mai dezlipeşte.

Apropierea dintre ei a dat naștere speculațiilor, iar unii fani sunt de părere că între Nick și Loredana s-a înfiripat o poveste de iubire, dar cei doi au dezminițit zvonurile!

Mama mea! Suntem prieteni pe bune. Ne iubim reciproc, suntem ca o familie, deci toți oamenii care tastează lucruri prostești pe Instagram și Facebook doar mă fac să râd mult. Râdem mult pe acest subiect, pentru că e tot parte din industrie, deci OK” , a declarat Nick Casciaro. Acesta se iubește o italiancă pe care o cheamă Maria Sacchi și căreia i-a promis că o ia de soție dacă va câștiga X Factor!