Cum arată şi cu ce se ocupă fiica lui Crin Antonescu. Irina are 20 de ani

Cum arată şi cu ce se ocupă fiica lui Crin Antonescu. Politicianul s-a retras din viaţa publică în urmă cu cinci ani, după ce a fost ministru al Tineretului și Sportului, ocupând și funcția de președinte al Partidului Național Liberal.

26 ian. 2022, 21:24

Cum arată şi cu ce se ocupă fiica lui Crin Antonescu. Irina a studiat în cadrul Școlii Britanice din București, iar la finalizarea studiilor liceale, aceasta s-a mutat în Bruxelles, unde s-a stabilit alături de mama sa vitregă, fostul europarlamentar Adina Vălean, aceasta fiind comisar european pentru transporturi în comisia von der Leyen, începând cu decembrie 2019.

Citeşte şi: Crin Antonescu, declaraţie-bombă despre întoarcerea în PNL: Răspunsul e scurt şi categoric. Nu mi s-a făcut vreo propunere – EXCLUSIV!

Cum arată şi cu ce se ocupă fiica lui Crin Antonescu

După ce aceasta și-a încheiat sejurul în Bruxelles, a luat primul avion pentru a ajunge pe teritoriul Regatului Unit, unde a început să studieze la o școală costisitoare, University of King din Anglia, scrie Antena 3.

Irina Antonescu este pasionată de călătorit și modă. Recent, aceasta și-a petrecut un sejur chiar și în Franța, unde a reușit să se bucure de razele soarelui. „M-am îndrăgostit de St. Tropez. Mi-aș dori să nu mai plec niciodată de aici. Deja plănuiesc următoarea vacanță pe Coasta de Azur”, a scris Irina Antonescu pe contul ei de Instagram.

Crin Antonescu: Refacerea coaliției cu USR e o variantă înfundată

Crin Antonescu e de părere că refacerea coaliţiei între PNL şi USR este „o variantă înfundată”. Politicianul mai spune că nu a văzut niciodată în cariera lui politică ostilitatea care există acum între cele două partide.

Se vorbeşte despre refacerea coaliţiei cu USR. Personal, cred că asta e o variantă înfundată. (…) Niciodată nu am văzut sau nu am simţit atâta ostilitate între două partide câtă există, de fapt, între PNL şi USR astăzi.

Şi mă tem că, şi în ipoteza în care această coaliţie s-ar putea reface conjunctural, sub diverse presiuni în acest moment, ea nu are cum să dureze pentru că acolo, în interior, conflictele sunt fundamentale.

În al doilea rând, există răspândită masiv în rândurile Partidului Naţional Liberal – şi cred că pe bună dreptate – o îndoială majoră în legătură cu capacitatea actului de guvernare, actului de administraţie la partenerii posibili sau partenerii foşti din USR, vezi guvernarea anului 2016, vezi guvernarea recentă la Ministerul Sănătăţii, vezi experienţele aproape traumatizante de pe la primăriile Sectorului 1 din Capitală sau Primăria Timişoara ş.a.m.d.”, a afirmat Crin Antonescu.