Cum arată şi cu se ocupă acum Iulia Frăţilă. Vedeta s-a mutat în America şi nu mai apare deloc la tv FOTO

Iulia Frățilă, una dintre cele mai sexy vedete de televiziune de la noi, s-a retras din lumina reflectoarelor şi trăieşte departe de România. S-a căsătorit şi, după ce a locuit o perioadă în Spania, s-a stabilit în Amrica.

18 sept. 2023, 08:47

Cum arată şi cu se ocupă acum Iulia Frăţilă. A debutat la Soti Neptun TV în 1993, după care a ajuns la Pro TV și a făcut parte din echipa emisiunii prezentată de Florin Călinescu. Mai târziu, a trecut de la a fi asistentă TV la co-prezentatoare a show-ului Roata Norocului, unde a făcut echipă cu Mihai Călin, după care a lucrat la matinalul de la Prima TV pentru ca, în 2003, să devină prima femeie din țară care a prezentat un talk-show sportiv, Fotbal din Prima.

Citeşte şi: Cine este ziarista care a rămas gravidă cu Ion Ţiriac. Are cu 30 de ani mai puţin: „Am avut momente dificile, chiar foarte dificile!”

Din păcate, o boală cruntă a determinat-o să se retragă de micile ecrane, după ce în 2008 a primit din partea medicilor diagnosticul de mastoză fibrochistică. A plecat din România și a locuit o perioadă de timp în Spania, unde a urmat un tratament. „Am început să lucrez în televiziune din plăcere, însă de-abia când m-am oprit am realizat că îmbolnăvirea mea a fost, pe undeva, o formă de revoltă a organismului împotriva situaţiei în care mă aflam. Eram mereu contracronometru, ajunsesem să mă simt castrată emoţional fiindcă un contract mă obliga să fac emisiuni şi să spun lucruri în care nu credeam”, a declarat la acea vreme Iulia Frățilă.

Citeşte şi: Leo de la Strehaia a stat trei luni cu pampers după un AVC. A suferit daune iremediabile: „Mi-am pierdut memoria. Nu mai ţin minte ce s-a întâmplat în viaţa mea” VIDEO

Iulia Frățilă are acum 45 de ani și este căsătorită cu Radu Runcanu. Cei doi s-au mutat în SUA, iar fosta vedetă TV lucrează ca psihoterapeut, fiind licențiată în pshihologie. „Lucrez cu persoane cu tulburări din spectrul autismului în SUA. Ofer consiliere gratuită familiilor copiilor cu TSA pe durata crizei generate de COVID-19”, a scris Iulia Frăţilă, în timpul pandemiei, pe Facebook.