Cum arată soţul Danei Grecu. Primele imagini cu medicul cu care s-a recăsătorit jurnalista

Pe net au apărut primele fotografii cu proaspătul soț al prezentatoarei de televiziune Dana Grecu, divorţată şi recăsătorită recent.

RomaniaTV.net
07 ian. 2018, 10:42

Abia divorţată, Dana Grecu s-a şi recăsătorit, iar acum se numeşte Chera, ea preluând numele noului soţ.

Adrian Chera este medic stomatolog şi are un cabinet în Piteşti. El este catalogat ca „meticulos, competent, amabil”.

Dana Grecu a divorțat. Dezvăluirea a fost făcută în cadrul emisiunii de la Antena 3, „Sinteza Zilei” . Jurnalista a mărturisit că începând de astăzi se numește Dana Chera. Dacă toată lumea te întreabă de ce nu mai fac emisiune în fiecare zi înseamnă că este o foarte mare răspundere pentru mine. Înseamnă ce ce am făcut, nu am făcut rău. Înseamnă că mă gândesc (n.r. dacă să facă emisiuni în fiecare zi), ceea ce fac fac cu mare răspundere și cu mare dragoste și știi foarte bine că lucrurile pe care le fac, le fac cu toată energia mea. Pe mine mă cheamă Dana Chera. Aproape 20 de ani m-a chemat altfel. Este un alt început, sunt tot eu, nu e nimic schimbat, doar că am o mai mare experiență de viață. N-am spus public asta niciodată”, a mărturisit Dana Grecu în direct la Antena 3. 

Citeşte şi: Dana Grecu s-a recăsătorit la o lună după divorţ. Cu ce se ocupă noul soţ. Detalii despre cel mai nou cuplu din showbiz