De la ce a izbucnit scandalul dintre Serghei Mizil și Mădălin Voicu. Au fost ca fraţii, iar acum se urăsc de moarte!

Serghei Mizil și Mădălin Voicu nu mai vorbesc de ani de zile, după o prietenie de decenii! Cei doi nu au clarificat niciodată ce s-a întâmplat în realitate dar acum Serghei Mizil a dezvăluit de la ce a pornit ruptura!

28 nov. 2021, 09:34
De la ce a izbucnit scandalul dintre Serghei Mizil și Mădălin Voicu. Au fost ca fraţii, iar acum se urăsc de moarte!

De la ce a izbucnit scandalul dintre Serghei Mizil și Mădălin Voicu. Cei doi erau prieteni încă din adolescență, de pe vremea comunismului, dar prietenia lor a luat sfârșit și nu și-au mai vorbit de ani de zile.

De la ce a izbucnit scandalul dintre Serghei Mizil și Mădălin Voicu

Serghei Mizil a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV, iar la rubrica „Sosurile picante” a fost provocat să numească trei vedete care, după părerea lui, nu au ce căuta în showbiz. Primul pe care l-a numit a fost Mădălin Voicu!

Serghei Mizil, dezvăluiri despre conturile secrete ale lui Ceauşescu şi venirea la putere a lui Iliescu: „Toată lumea ştia că va veni Iliescu. Într-un fel, a venit eşalonul doi”

„El nu are ce căuta. Tot ce spune… minte! Nu e un conflict, eu îi știu viața, îl urmăresc, știu ce face. Nu vreau acum să intru în viața omului. E complicat și foarte nasol la vârsta asta să ajungi la discuțiile astea. După Revoluție oamenii s-au transformat foarte mult. Noi eram frați. Dar dacă îl vezi ce spune, dacă îl vezi ce face, dacă îl vezi cum apare, intervine în orice chestie doar ca să apară. Ultima dată când a apărut a fost la… Mi-a murit sora acum o lună și eu n-am vrut să apar să vorbesc și singurul care a acceptat să vorbească a fost el. Nu înțeleg de ce să vorbească de familia mea și se bagă în orice și bate câmpii la greu”, a spus Serghei Mizil.

Serghei Mizil, dezvăluiri în lacrimi. Nicu Ceauşescu şi-a presimţit sfârşitul. „Mi-a dat o poezie înainte să moară”

„E din trecut treaba asta, a apărut în diferite emisiuni, el se bagă în toate alea, ceartă pe toată lumea, cu ăla cu educația, cu alea, cu alea, când… nu vreau să intru în mai multe amănunte. Mi se pare aiurea să vii să dai lecții de viață, să critici tu pe alții, de familii, de copii, de ce fac asta, ba asta, când fiecare avem problemele noastre. Eu nu m-am băgat niciodată să dau sfaturi. De ce a făcut copilul așa sau așa… El e mare expert în toate domeniile”, a mai spus Serghei Mizil.


loading...
Partenerii noștri