Cum arată verighetele alese de George Simion şi viitoarea sa soţie

Pregătirile pentru nunta lui George Simion au intrat în linie dreaptă. La evenimentul care va avea loc pe 27 august şi-au anunţat participarea nu mai puţin de 15.000 de români. Recent, George Simion a anunţat că şi-au ales verighetele pe care le vor pune pe deget la nuntă.

09 aug. 2022, 16:56
Cum arată verighetele alese de George Simion şi viitoarea sa soţie
Cum arată verighetele alese de George Simion şi viitoarea sa soţie

Mai puţin de trei săptămâni până la nunta liderului AUR George Simion cu aleasa inimii sale, Ilinca Munteanu. Pregătirile sunt în toi pentru marele eneviment care va avea loc în 27 august 2022, Satul Oveselu, comuna Măciuca din județul Vâlcea.

Citeşte şi Gigi Becali i-a dăruit lui George Simion 2.000 kg de brânză pentru nuntă: „Invitaţii vor mânca mămăliguţă cu brânză şi se vor delecta cu muzică interpretată de Phoenix, Sava Negrean Brudaşcu, Sofia Vicoveanca”

Cununia religioasă va avea loc sâmbătă, 27 august, la ora 12, la o bisericuţă de lemn din localitate. Petrecerea propriu-zisă va avea loc începând cu ora 14. La nunta anului din politică vor veni mai multe formații și cântăreți pentru a întreține atmosfera și pentru ca nuntașii să se simtă bine.

„Vor cânta mari voci ale românilor, din toate genurile muzicale.”, anunţă liderul AUR.

Recent, George Simion le-a arătat urmăritorilor săi și verighetele alese pentru el și viitoarea sa soție. Liderul AUR a ales un model tradițional inspirat din portul popular românesc.

 

La nunta lui George Simion, accesul nuntaşilor va fi permis doar persoanele care se înregistrează și au la mână brățara personalizată.

Citeşte şi EXCLUSIV George Simion este în alertă înainte de nuntă: „Vrem să ştim cine intră, pentru că avem informaţii că vor să vină oamenii lui Virgil Popescu”