Cum arată viața lui Dinu și Deea Maxer după divorț. Artistul a dezvăluit cum au înțeles situația copiii lor. “Pentru băiețelul meu deveniseră un stres certurile noastre”

Dinu și Deea Maxer au ales să divorțeze după ani de căsnicie. A fost o decizie luată de comun acord pentru binele copiilor, iar acum cei doi se înțeleg mult mai bine de când locuiesc separat.

20 apr. 2023, 12:18
Cum arată viața lui Dinu și Deea Maxer după divorț. Artistul a dezvăluit cum au înțeles situația copiii lor. “Pentru băiețelul meu deveniseră un stres certurile noastre”
Deea Maxer, reacţie controversată după divorţ. "Să dormi cu cineva în acelaşi pat nu înseamnă că eşti apropiat"

Recent, Dinu Maxer a venit cu noi detalii referitoare la divorțul de Deea. Au luat separarea în calcul, pentru prima dată, în luna august, însă ulterior au decis să mai acorde o șansă căsniciei lor. Lucrurile nu au funcționat mai bine nici după, iar în cele din urmă s-a ajuns la divorțul la notar, care a fost scurt, dar dureros.

Citește și Dinu Maxer le-a transmis un mesaj public părinților Deei, la doar câteva zile după pronunțarea divorțului. Nimeni nu se aștepta la asta

„Băiețul meu Andreas, care are 12 ani și care a rămas cu mine, la un moment dat, spunându-i că eu nu mai pot lupta pentru relație fiindcă consideră că s-a ajuns la final, mi-a spus că e mai bine așa tocmai pentru că nu ne mai certăm. Pentru băiețelul meu deveniseră un stres certurile noastre.(…) Faptul că copiii se plimbă de la un apartament la altul, aici e genialitatea situației. Atunci când am divorțat, toată lumea ne-a acuzat că nu ne gândim la copii. Noi ne-am gândit în primul rând la copii și apoi la noi. Am zis așa, cum să facem ca ei să nu resimtă o distanță. Noi avem tutelă comună.

Băiatul stă cu mine, fata cu ea. Eu am rămas în apartamentul în care stăteam, iar Deea și-a cumpărat un apartament de trei camere cu două etaje mai jos. Deci, Andreas când vrea să se ducă la mami să mănânce, să doarmă, se duce cu cheia sau în papuci. Mi se pare incredibil lucrul ăsta. Maysa nu a simțit că se duce în alt bloc, i-am spus că e casa fetelor și casa băieților.
Este atât de încântată. Vine la mine, o iau de la grădiniță, ne jucăm o oră și după aceea zice că vrea la casa fetelor. Deea a reușit să îi facă un mediu familiar, iar fata se simte foarte bine, legată de acel loc. Bunicii, adică părinții Deei, ne ajută foarte mult. Copiii sunt bine”, a declarat Dinu Maxer.

Citește și Dinu Maxer este în formă maximă după divorţ. Decizie neaşteptată a artistului: „Am întinerit cu 10 ani!”

A fost vorba de infidelitate în relația dintre Dinu și Deea Maxer?

După ce a fost făcut anunțul legat de divorț, au început și zvonurile privind motivele din spatele separării. Internauții au spus că bruneta ar fi avut o relație în paralel cu un medic estetician.

„După divorț au existat momente de împăcare ale noastre. Am trecut printr-o perioadă care a fost foarte greu de suportat. Deea nu a avut o relație cu medicul estetician și garantez asta. Sunt un bărbat gelos care crede-mă că ar fi știut. Eu nu am avut o relație, nu au fost probleme între noi, violență în familie, lucrurile acestea grave. Eu nu beau în general. A fost o despărțire cu discuții foarte multe. Nu am putut să renunțăm niciunul dintre noi la căsnicie, a fost o perioadă bună de trei luni, dar apoi lucrurile s-au îndreptat inevitabil spre divorț”, a mărturisit Dinu Maxer, la Online Story by Cornelia Ionescu.