Cum arată viaţa lui Mihai Dedu, dincolo de pupitrul ştirilor Pro TV: „Soţia mea are o modestie exacerbată”

Puţini cunosc viaţa lui Mihai Dedu (48 de ani) dincolo de pupitrul ştirilor Pro TV. Prezentatorul a vorbit despre soţia lui, care este extrem  de discretă, dar şi despre fiul lor, Matei, care este student în anul 1, la ASE.

RomaniaTV.net
08 iun. 2020, 05:13
Cum arată viaţa lui Mihai Dedu, dincolo de pupitrul ştirilor Pro TV: „Soţia mea are o modestie exacerbată”

Noi, la știri, suntem ca cei din transporturi, cei care conduc un tren sau pilotează un avion: au o oră de plecare, iar tu ca pasager, dacă nu ești la timp acolo ai pierdut. Noi dacă nu suntem acolo la timp, pe noi ne trage de urechi pasagerul, adică telespectatorul. Suntem la fel ca un căpitan de vas sau ca un mecanic-șef de locomotive, care trebuie să respecte un segment și ”să fim pe traseu” la orele stabilite.

De foarte mult timp mă trezesc cu noaptea în cap, de fapt… cu stele-n cap. După ora trei și jumătate – patru fără douăzeci nu mai pot să dorm, se disipează somnul. Foarte rar, când probabil sunt extrem de obosit, mă trezesc la patru dimineața. Da, am ritualul meu dimineața, care diferă de la anotimp la anotimp. Când e frig și încep ploile, de prin noiembrie până-n martie, cel mai important aspect e plictiseala de când mă trezesc până plec.

Și atunci îmi mai găsesc ceva de făcut: mă uit pe programul pe care-l am în ziua respectivă după jurnal, mă joc pe tabletă, mai caut informații despre ce s-a întâmplat în lume, mă uit pe știrile de noapte, pe care nu le-am prins, pentru că m-am culcat mai devreme. Vara, în schimb, din martie până-n octombrie, e altceva, pentru că se luminează devreme. Dimineața, înainte să merg la muncă, mă bucur de grădina mea, mă plimb printre flori și verdeața din curte. Mă ajută să mă revigorez și să mă montez pentru ziua respectivă.

Da, e adevărat, am practicat multă vreme sport de performanță. Acum practic mai mult aruncatul cu privirea, e proba de bază. Aruncatul cu privirea spre televizor, mă uit foarte mult la sport. În primăvara asta am pierdut ceva țesut adipos numai de la roabele de pământ pe care le-am cărat în grădină și e suficient. Încap într-un sacou pe care nu-l mai îmbrăcam de ceva timp.

Citeşte şi: Prezentatoarea Pro Tv, Andreea Marinescu, a născut

Fiul meu, Matei, este student la Academie de Studii Economice, unde studiază Management în limba engleză. E anul I și mai are vreo două examene și a terminat sesiunea. E ca toți tinerii, ar vrea și televiziune, ar vrea și fotbal. Acum, ca meserie de bază e studenția și fredonarea mașinii lui taică-su: ”dă-mi mășina”, îi place la refren, iar la strofă: ”pune-i benzină”.

Soția mea e în PRO TV din 1996, are și ea 24 de ani bătuți pe muchie. A fost discretă, are o modestie exacerbată„, a declarat Mihai Dedu pentru Click.ro.