Cum atragi banii şi prosperitatea în viaţa ta

Practicate inca din Antichitate, dar marginalizate de-a lungul vremii, o serie de tehnici care ne pot face viata mai buna si mai placuta sunt tot mai cautate astazi. Vei vedea cat de accesibile sunt…

28 oct. 2014, 08:14
Cum atragi banii şi prosperitatea în viaţa ta

Practicate inca din Antichitate, dar marginalizate de-a lungul vremii, o serie de tehnici care ne pot face viata mai buna si mai placuta sunt tot mai cautate astazi. Vei vedea cat de accesibile sunt…

Traim intr-o lume in care robotii incep sa faca totul in locul nostru, in care preparatele de laborator ajung aproape de perfectiune, in care aproape orice problema fizica ori stare neplacuta se rezolva cu o pastila, un vaccin sau cu o simpla apasare a unui buton.

Paradoxal insa, metodele si tehnicile traditionale ocupa inca un loc aparte in viata noastra. Ridicate la rang de stiinta si “produs miraculos”, tehnicile de imbunatatire a vietii de zi cu zi ne fascineaza tocmai datorita vechimii lor, faptului ca stramosii nostri le-au descoperit si utilizat cu succes.

Folosindu-le, ajungem sa intelegem de ce stramosii nostri credeau ca o viata mai buna (din punct de vedere sentimental, financiar, fizic si psihic) inseamna culoarea potrivita, o planta aparent banala, un lucru asezat la locul potrivit, o bucatica de roca sedimentara prin preajma…

Daca si tu simti ca ai vrea sa schimbi ceva in viata ta, daca vrei ca totul sa-ti mearga mai bine, nu trebuie sa cheltuiesti milioane pe tratamente moderne.

Argila, “pamantul miraculos”

In Antichitate era cel mai cunoscut medicament si cel mai bun produs cosmetic de protectie fata de razele solare. Pe parcurs s-a descoperit ca argila isi merita denumirea de “pamant miraculos”.

Fara a fi un panaceu universal, aceasta roca sedimentara are efecte benefice asupra sanatatii, starii generale si aspectului nostru exterior.
Proprietatile ei terapeutice si culoarea depind de mineralele pe care le are in compozitie.

Argila poate concura cu succes produse cosmetice ale zilelor noastre, medicamente si amestecuri vitaminizate. Costa putin, este usor de folosit (uz intern sau extern) si are foarte putine contraindicatii.

ALEGE…

  • Argila verde Este indicata pentru remineralizare, regenerare, revitalizare, reglarea excesului de sebum al tenului, dureri reumatismale, varice, inlaturarea oboselii, asteniei si diminuarea hematoamelor.
  • Argila alba (caolin) E buna pentru echilibrarea pielii sensibile, revitalizarea parului uscat si devitalizat, remineralizarea organismului, eliminarea toxinelor (datorita continutului mare de siliciu), impotriva colitelor si durerilor de stomac.
  • Argila rosie Pentru intretinerea tenului normal si sensibil (argila rosie este bogata in oxid de fier), pentru a reda luminozitatea tenului (bogata in oligoelemente), pentru ameliorarea circulatiei sangvine, pentru bai relaxante si tonifiante.

Citeşte mai mult pe avantaje.ro