Cum au ales Mădălina Ghenea şi Grigor Dimitrov să îşi facă publică idila. „Tu şi eu! Faci imposibilul posibil!”

Mădălina Ghenea (35 de ani) și Grigor Dimitrov (32 de ani) şi-au oficializat relaţia prin intermediul unor postări romantice pe Instagram. Actriţa română şi tenismenul bulgar s-au cunoscut la filmările pentru o reclamă.

23 mai 2023, 21:35
Cum au ales Mădălina Ghenea şi Grigor Dimitrov să îşi facă publică idila. „Tu şi eu! Faci imposibilul posibil!”
Cum au ales Mădălina Ghenea şi Grigor Dimitrov să îşi facă publică idila. "Tu şi eu! Faci imposibilul posibil!"

Cum au ales Mădălina Ghenea şi Grigor Dimitrov să îşi facă publică idila. Românca a fost alături de jucătorul bulgar la cele mai recente turnee şi inişial au postat imagini de la un pictorial incendiar, pe care ulterior le-au şters. Acum, cei doi și-au exprimat sentimentele pe rețelele de socializare.

Mădălina Ghenea a distribuit un clip cu o pasăre care își menține echilibrul, în zbor, pe partenerul ei. A alăturat numele lui Grigor Dimitrov și a scris „Tu și eu! Tu faci imposibilul posibil!”. „Magia plutește în aer când sunt cu tine”, a fost replica lui Grigor Dimitrov.

Citeşte şi: Mădălina Ghenea, criticată de fani, pentru apariţia într-o reclamă. Imagini controversate cu vedeta FOTO

Bulgarul, fost nr. 3 ATP, a avut relații, printre altele, cu Maria Sharapova, Serena Williams și Nicole Scherzinger, fiind considerat „cel mai sexy bărbat din circuitul masculin”.

Citeşte şi: Mădălina Ghenea, dezvăluiri triste despre cum a fost hărțuită ani de zile: „Am acceptat, nu am făcut nimic”

La rândul ei, Mădălina Ghenea are şi ea o listă impresionantă de cuceriri, pe care figurează, printre alţii, fotbaliştii Marco Boriello şi Nicolo Zaniolo, actorii Gerard Butler, Leonardo Di Caprio şi Michael Fassbender, miliardarii Matei Stratan (cu care are o fetiţă) şi Leonardo Maria Del Vecchio, precum şi designerul Philipp Plein.