Mădălina Ghenea, dezvăluiri triste despre cum a fost hărțuită ani de zile: „Am acceptat, nu am făcut nimic”

Mădălina Ghenea a făcut dezvăluiri șocante despre cum a fost hărțuită șase ani de zile. Prezentă în emisiunea „Verissimo", la televiziunea italiană Canale 5, frumoasa actriță și-a deschis sufletul și a vorbit despre copilărie, viața profesională și despre cea personală.

14 mart. 2023, 17:31
Mădălina Ghenea, dezvăluiri triste despre cum a fost hărțuită ani de zile: „Am acceptat, nu am făcut nimic”

Mădălina Ghenea a dezvăluit cum a ajuns să descopere pasiunea pentru cinematografie și să lucreze cu profesioniști din industrie.

“Viața, însă, mi-a oferit șansa de a descoperi cinematografia și pasiunea mea pentru ea și astfel am avut ocazia să lucrez cu mulți profesioniști din industrie. Evident, asta a însemnat că am căpătat multă notorietate și oamenii au ajuns să mă cunoască din ce în ce mai mult”, a spus Mădălina Ghenea, care a încercat să explice că această expunere poate avea uneori și dezavantaje majore.

Citește și Leonardo DiCaprio şi Mădălina Ghenea, surprinşi într-un club de fiţe. Cei doi au mai avut o scurtă relaţie în 2012

Și, totuși, deși s-a bucurat de notorietate și a avut o expunere uriașă, Mădălina Ghenea a trecut și prin momente dificile, a fost victima unui hărțuitor. „Din păcate, în ultimii șase ani, am fost victima hărțuirii: profilurile mele sociale au fost sparte de mai multe ori. Am fost foarte speriată, chiar dacă, din fericire, nu am întâlnit niciodată fizic această persoană. Trebuie să mulțumesc Parchetului din Milano, deoarece au reușit să identifice hărțuitorul”, a spus ea.

Mădălina Ghenea a mărturisit că nu și-a denunțat hărțuitorul imediat, la vremea aceea considerând că astfel de episoade sunt normale, că fac parte din meserie și că asta înseamnă notorietate. „La început am acceptat, nu am făcut nimic. Am crezut că este un efect secundar al meserii mele, al popularității, dar nu trebuie să accepți niciodată cuvinte atât de grave, de dure. Nimeni nu merită un asemenea lucru”, a adăugat actrița.

Citește și Scandal uriaș între cele mai frumoase modele. Mădălina Ghenea o dă în judecată pe soția lui Dragoș Săvulescu. De la ce a pornit conflictul

Actrița a avut, de-a lungul, timpului, relații cu bărbați celebri și bogați. Printre aceștia se numără și Gerard Butler, Leonardo DiCaprio sau Michael Fassbender. Fostul model a vorbit și despre viața ei personală și tatăl fiicei sale, Matei Stratan, care, chiar dacă nu mai face parte din viața actriței, e nelipsit din viața copilei pe care o au împreună. „Eu și tatăl fiicei mele nu mai suntem împreună, dar fetița mea este foarte deșteaptă și a înțeles că, în ciuda acestui lucru, este foarte iubită. Charlotte este un copil foarte inteligent și este un copil fericit”.