Cum au decurs dezbaterile dintre Klaus Iohannis şi Victor Ponta în campania electorală din 2014 VIDEO

Actualul preşedinte Klaus Iohannis, candidatul susţinut de PNL, şi fostul premier Viorica Dăncilă, candidatul PSD, se vor înfrunta în turul 2 al alegerilor prezidenţiale din 24 noiembrie 2019. În acest context, Lia Olguța Vasilescu, şefa de campanie a Vioricăi Dăncilă, i-a trimis o scrisoare șefului campaniei PNL, Dan Motreanu, în care propune organizarea a două dezbateri electorale între Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis înaintea turului 2 al alegerilor prezidenţiale. Dan Motreanu a declarat, după o întâlnire cu președintele Klaus Iohannis, că nu ar fi oportună o dezbatere cu Viorica Dăncilă.

RomaniaTV.net
12 nov. 2019, 08:05
Cum au decurs dezbaterile dintre Klaus Iohannis şi Victor Ponta în campania electorală din 2014 VIDEO

Dacă în 2014, Klaus Iohannis a acceptat să ia parte la două dezbateri electorale alături de Victor Ponta, contracandidatul său din turul 2 la prezidentiale, în 2019 pare că şeful statului, candidat la prezidenţiale din partea PNL, evită confruntarea cu Viorica Dăncilă. Prezidenţiabilul PNL a precizat că PSD încearcă să atragă atenţia prin manevre şi că în aceste două săptămâni se va concentra pe întâlnirile cu alegătorii.

„Vedeti ca PSD incearca tot felul de manevre. Vreau sa cer romanilor maxima vigilenta cand este vorba de PSD. Sa fim foarte atenti si sa mergem la vot. Ar fi pacat sa repetam greseala din 2016, cand PSD a ajuns la guvernare si ne-a luat trei ani sa-i indepartam de la guvernare”, a spus Klaus Iohannis.

Până acum Klaus Iohannis a evitat orice dezbatere electorală alături de contracandidații săi pentru Cotroceni. De cealaltă parte, nici Viorica Dăncilă nu a luat parte la nicio confruntare electorală.

Înaintea alegerilor prezidențiale din 2014, Klaus Iohannis a participat la două dezbateri electorale cu Victor Ponta, atunci candidatul PSD la prezidenţiale.

Vezi aici un rezumat al celor două dezbateri electorale cu Klaus Iohannis şi Victor Ponta.

 

Moment FUNNY la dezbaterea PONTA-IOHANNIS: Îi daţi domnului Ponta 30 de secunde? Iohannis: NU, nu-i dau VIDEO

Victor Ponta, despre prestaţia lui Klaus Iohannis la prima dezbatere: Mă bucur că a venit

Au fost două confruntări organizate de B1TV şi Realitatea TV, prima moderată de Mădălina Dobrovolschi, în prezent purtător de cuvânt al Preşedintelui României, a doua de Rareş Bogdan, în prezent europarlamentar şi prim-vicepreşedinte PNL.

DEZBATEREA ELECTORALĂ 2014, Klaus Iohannis vs. Victor Ponta, la Realitatea TV

 

DEZBATERE PONTA-IOHANNIS. Cei doi finalişti s-au confruntat din nou. Vezi cine a fost mai incisiv

DEZBATERE PONTA-IOHANNIS. Iohannis: Domnule Ponta, i-a prostit Băsescu pe români când v-a pus prim-ministru?

FINALA PENTRU COTROCENI. Victor Ponta, din nou bine pregătit la dezbaterea cu Iohannis

ALEGERI PREZIDENŢIALE TURUL II la casele de pariuri. Iohannis, cotă asemănătoare cu cea a lui Ponta în urmă cu 5 ani

DEZBATEREA ELECTORALĂ 2014, Klaus Iohannis vs. Victor Ponta, la B1TV