Cum au devenit cumnaţi Gică Hagi şi Gică Popescu. „N-ai avut încredere în mine, nu?”.

Gică Popescu a dezvăluit, în premieră, cum a ajus să se căsătorească cu sora soţiei lui Gică Hagi, cei doi mari fotbalişti ai "Generaţiei de Aur" devenind, astfel, cumnaţi.

19 mai 2023, 08:14
Cum au devenit cumnaţi Gică Hagi şi Gică Popescu. „N-ai avut încredere în mine, nu?”.
Cum au devenit cumnaţi Gică Hagi şi Gică Popescu

Cum au devenit cumnaţi Gică Hagi şi Gică Popescu. Gică Hagi s-a căsătorit, în 1995, cu Marilena Vlahbei, iar acum, Gică Popescu a făcut dezvăluiri pe care puţină lume le ştie.

„A venit în vizită la sora ei, soția lui Gică Hagi, și el era într-o perioadă în care nu prea juca, nu-l băga, îl chemam la mine la grătar să se mai destindă. Soția lui era însărcinată cu primul copil, cu Kira, și îmi spune într-o zi: „Aș veni, dar este și cumnata mea la mine”, a spus Gică Popescu la Antena 1.

Citeşte şi: Ce face acum prima iubire a „Regelui”? Iată pe ce a cheltuit Leni Celnicu cei 300.000 de dolari de la Gică Hagi

„Baciul” a mai dezvăluit că actualul său cumnat nu a vrut să-l ajute atunci când s-a îndrăgostit de Luminiţa Vlahbei, sora soţiei lui Gică Hagi. „Mă, de ce n-ai vrut să îmi dai numărul de telefon atunci când ţi l-am cerut?”, l-a întrebat Gică Popescu pe Gică Hagi. „Aşa e normal”, a fost primul răspuns al lui Gică Hagi. Gică Popescu a insistat: „N-ai avut încredere în mine, nu?”. „Nu că n-aveam, dar nu e bine să te bagi. Erai bărbat, găseste-ţi calea singur”, i-a transmis Gică Hagi.

„A fost de muncă, să ştii că a fost de muncă, dar până la urmă am reuşit”, a mai spus Gică Popescu, confirmat de Gică Hagi: „Ştiu! Ştiu!”.

Citeşte şi: Cum arată casa în care s-a născut Gică Hagi. Noii locatari au scos boxele pe geam şi au dat drumul la manele!

„Luminița a venit la un meci al echipei naționale și am vorbit cu un prieten de-ai mei și de-ai lui Gică Hagi să mă așeze la masă, lângă ea. M-am așezat lângă ea, am început să vorbim în seara aceea. Când am cerut-o în căsătorie, la un restaurant din Bucureşti, mi-a zis: „Dar, nu crezi că ar trebui totuși să mai vorbim?”. Deci nu a sărit la mine în brațe. Eu i-am spus că o să avem timp după aceea să mai vorbim, mulți ani. În 1999 ne-am căsătorit”, a declarat Gică Popescu.

Gică Hagi are doi copii, pe Ianis şi pe Kira, iar Gică Popescu are, de asemenea, un băiat şi o fată, pe Nicolas şi pe Maria.