Cum au fost fotografiate mama Geta şi Daniela Iliescu, la ziua lui Culiţă Sterp. Imaginile spun totul despre relaţia lor

Cum au fost fotografiate mama Geta şi Daniela Iliescu, la ziua lui Culiţă Sterp. Artistul a împlinit 30 de ani şi a organizat o mega-petrecere, la un restaurnat din Haţeg, unde a fost prezentă şi Vlăduţa Lupău.

27 oct. 2022, 15:50

Cum au fost fotografiate mama Geta şi Daniela Iliescu, la ziua lui Culiţă Sterp. După nunta lui Sebastian Crăciunescu și a Getei Sterp, au ieșit la iveală mai multe dezvăluiri despre relațiile dintre membrii familiei. Atunci, logondica lui Culiță Sterp a mărturisit că nu este atât de apropiată de familia artistului, însă asta nu înseamnă cu nu se respectă reciproc. La rândul ei, mama Geta a făcut o serie de declarații pe marginea subiectului, susținând că, într-adevăr, problemele principale apar de la diferența de mentalitate dintre ele.

Citeşte şi: Cum se înţelege Getuţa Sterp cu soacra. Tânăra s-a confesat surorii ei, Ileana: „Hai, mișcă-te odată”

Cum au fost fotografiate mama Geta şi Daniela Iliescu

Ei bine, în ciuda declarațiilor făcute, se pare că cele două au revenit la sentimente mai bune, potrivit imaginilor de la petrecere. Acestea au părut destul de apropiate, iar momentul a fost filmat chiar de Culiţă Sterp.

Pe contul lui de Instagram, fostul concurent de la Survivor a postat un videolcip cu logodnica și cu mama sa, unde cele două dansează împreună și ciocnesc un pahar de șampanie în cinstea sărbătoritului. „Culiță Sterp n-are pahar, dar ciocnim noi‘, scrie în dreptul imaginilor.

Ce cadou a primit Culiță de la Ileana Sterp

Ileana Sterp a postat pe contul ei de YouTube un vloog în care le-a arătat urmăritorilor ce cadou i-a pregătiti lui Culiță. Acesteia i-a fost greu să aleagă cadoul, pentru că manelistul are deja tot ce își dorește.

Totuși, tânăra i-a oferit două cadouri fratelui ei, ambele originale și personale. I-a cumpărat artistului o brățară pe care a gravat un mesaj emoționant.

Este ziua lui Culiță și am avut niște emoții pentru că i-am comandat o brățară faină și mă bucur din suflet. Dar nu v-am arătat cadoul propriu-zis despre care v-am povestit zilele trecute. I-am făcut un cadou original aș spune eu, o să vi-l arăt mai târziu.

Așa arată brățara, vedeți și voi ce mesaj fain i-am pus pe ea: Unde viața începe și iubirea nu se termină niciodată. Familia C.M.D. (Culiță, Milan, Daniela). Nu știam ce să-i iau pentru că el are de toate”, a povestit Ileana Sterp.

Cel de-al doilea este cu totul special, pentru că a fost pregătit chiar de ea, menționând că o să îi ajungă artistului toată iarna. Culiță Sterp a primit de la sora lui compot de struguri făcut chiar de ea.

Despre asta vorbeam, despre borcanele astea cu compot de struguri. Culiță este înnebunit după compotul ăsta și de câte ori vine la noi mănâncă de pe raft, acolo se duce prima dată, așa că i-am făcut compot de struguri. Eu cred că o să se bucure foarte mult!”, a adăugat sora artistului.