Cum au fost surprinşi Cristina Pucean şi Bogdan DLP, după ce au spus că s-au despărţit FOTO

Cristina Pucean a anunţat acum câteva zile pe rețelele personale de socializare că s-a despărţit de Bogdan de la Ploiești. Mai mult, cei doi au șters pozele cu ei de pe platformele de socializare.

16 apr. 2023, 09:49
Cum au fost surprinşi Cristina Pucean şi Bogdan DLP, după ce au spus că s-au despărţit FOTO
Cum au fost surprinşi Cristina Pucean şi Bogdan DLP, după ce au spus că s-au despărţit

Cum au fost surprinşi Cristina Pucean şi Bogdan DLP, după ce au spus că s-au despărţit. La doar câteva zile după anunţul separării, dansatoarea şi manelistul au fost filmați de un fan, împreună, la cumpărături!

Citeşte şi: Cristina Pucean, primele declarații după despărțirea de Bogdan de la Ploiești: „Acesta este motivul”

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești au dezvăluit că motivul despărțirii dintre ei a fost acela că nu sunt potriviți. Cu toate acestea, un fan i-a suprins pe cei doi într-un supermarket și se pare că ei au mers împreună la cumpărăturile pentru Paște, scrie SpyNews. Astfel, deşi oficial s-au despărțit, se pare că lucrurile nu stau chiar așa!

Citeşte şi: Ar putea fi despărțirea anului. Ce se întâmplă între Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean? Și-au dat unfollow reciproc

Acum câteva luni, Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean au făcut un gest special pentru o familie. Un cuplu a venit la cei doi și i-au întrebat pe aceștia dacă își doresc să le boteze fiul, fără a avea vreo pretenție în acest sens, iar cei doi au acceptat imediat propunerea. Manelistul a avut parte de o emoţie puternică atunci când familia respectivă a venit la el cu un tort și la Cristina Pucean cu un buchet mare de flori.