Un nou reality-show cu vedete, filmat în Malta, începe la Antena 1. Power Couple România – La bine și la greu, îl va avea pe Dani Oțil în rol de gazdă

Antena 1 pregătește un nou reality-show. Power Couple România, cu Dani Oțil în rol de gazdă, va intra în grilă la începutul anului viitor.

23 oct. 2023, 09:59
Un nou reality-show cu vedete, filmat în Malta, începe la Antena 1. Power Couple România – La bine și la greu, îl va avea pe Dani Oțil în rol de gazdă
Antena 1 prezintă Power Couple România, cu Dani Oțil în rol de gazdă

Antena 1 vine cu un nou reality-show de excepție. Power Couple România – La bine și la greu, noua competiție filmată în Malta, aduce nouă cupluri de vedete prin cele mai neașteptate provocări. Producția, care va fi prezentată de Dani Oțil, va intra în grila Antenei 1 la începutul anului viitor.

Producția realizată după un format internațional este un concurs de tip reality-show, care dezvăluie cum funcționează relațiile perechilor de competitori la bine, dar și la greu.

Citește și: Un nou cutremur la Antena 1! Cuplul Dani Oțil și Răzvan Simion a dispărut de la Neatza

„Nu mi-a luat mult timp să spun «da» propunerii de a prezenta acest format. Am văzut două probe şi am acceptat să fac parte din acest proiect, pentru că sunt o fire competitivă şi mi-a plăcut foarte mult acest tip de concurs complex. Însă a existat şi o parte grea a acestei decizii.

Cel mai dificil a fost să iau hotărârea în raport cu colegii de la Neatza – noi suntem o familie de mai bine de 15 ani şi, pentru prima oară în istorie, am intrat într-un proiect care mi-a cerut să lipsesc mai mult de o zi sau două de la Neatza.

Dar am făcut-o pentru o producţie în care cred şi care simt că mi se potriveşte mănuşă – îmi plac provocările pe care le aduce participanţilor şi am rezistenţa necesară prezentatorului unei emisiuni de o asemenea magnitudine: rezist şi 13 ore pe platoul de filmare”, a declarat Dani Oţil, la întoarcerea de la filmările pentru Power Couple România, care s-au încheiat de curând.

Competiția a fost adaptată prima oară difuzată în Israel în 2014, iar de atunci a fost adaptată în alte 15 țări.

Cum se va desfășura Power Couple România

Cuplurile locuiesc în aceeaşi casă timp de mai multe săptămâni, iar fiecare etapă a concursului are trei tipuri de probe:

  • cele pentru femei, înaintea cărora bărbaţii hotărăsc ce sume de bani investesc în capacitatea partenerelor de a trece proba,
  • cele pentru bărbaţi, înaintea cărora decizia investiţiei este luată de către jumătăţile feminine ale cuplurilor,
  • şi provocările pentru perechi.

Citește și: Dani Oțil trăiește muzica lui Florin Salam: „Te iubesc, omule!”. Discuția emoționantă pe care au avut-o cei doi

Probele pierdute atrag după sine pierderea banilor investiți, la finalul fiecărui ciclu două cupluri fiind propuse pentru eliminare: cel care a acumulat cea mai mică sumă de bani după probele individuale şi cel situat pe ultimul loc la proba pentru perechi.

Eliminarea se va face în urma voturilor celorlate cupluri, echipa care pleacă pierde toți banii strânși până la acel moment. Perechile rămase în concurs își păstrează sumele acumulate de la o etapă la alta.

La finalul show-ului, în funcție de investițiile făcute și parcursul avut la probe, cuplul câștigător care va fi desemnat primul Power Couple România, poate obține premiul cel mare de până la 50.000 de euro.