Cum au reacţionat artiştii la victoria lui Joe Biden. Lady Gaga şi Jennifer Lopez au izbucnit în lacrimi. Imagini SENZAŢIONALE!

Joe Biden a fost ales noul preşedinte al Statelor Unite, după ce a reuşit să adune peste 270 de electori şi să-l învingă pe Donald Trump. Astfel, el este cel de-al 46-lea şi cel mai în vârstă preşedinte al SUA de până acum.

08 nov. 2020, 13:18
Cum au reacţionat artiştii la victoria lui Joe Biden. Lady Gaga şi Jennifer Lopez au izbucnit în lacrimi. Imagini SENZAŢIONALE!

Cu Joe Biden preşedinte, Kamala Harris va deveni prima femeie vicepreşedinte din istoria SUA.

Victoria celor doi a fost primită cu reacţii care mai de care mai spectaculoase în mediul online. Marii artişti şi-au exprimat bucuria în faţa fanilor.

Beyonce a postat o fotografie în spaţiul virtual cu cei doi, alături de mesajul „Felicitări preşedintelui ales, Joe Biden, şi vicepreşedintelui ales, Kamala Harris”.

La rândul ei, Kim Kardashian West, a sărbătorit pe Instagram tot cu o poza a celor doi şi a pus trei emoticoane cu inimă. Reacţia ei a venit în ciuda faptului că soţul ei, Kanye West a candidat la prezidenţiale, însă a obţinut doar 60.000 de voturi din totalul de aproape 160 de milioane.

Ariana Grande a izbucnit în lacrimi când a auzit de vestea victoriei lui Joe Biden. Artista şi-a exprimat susţinerea faţă de preşedintele ales de nenumărate ori în ultimele luni.

„Plâng. Joe Biden. Kamala Harris. Mulţumesc, Doamne!”, a scris Ariana pe Twitter.

Ce făcea Donald Trump în momentul în care Joe Biden era anunţat câştigătorul alegerilor din SUA

Vestea a emoţionat-o foarte tare şi pe Lady Gaga care a postat un video pe Instagram în care plângea. „Salutare tuturor. Sper că sărbătoriţi cu toţii în acest moment. Sper că toate femeile din această ţară ştiu că există o reală schimbare. Sper că oamenii ale căror voci au fost asuprite de putere sunt conştienţi că acum vor fi auzite”, a spus artista, în lacrimi.

„Sunt fără cuvinte, sincer. Aceasta e o zi foarte, foarte specială. E o zi în care mulţi oameni care simţeau că trăim într-un stat al terorii şi al agresiunii mai mereu ştiu că s-a terminat”, a mai spus Lady Gaga.

Actriţa Jennifer Aniston a postat o fotografie mai vechie cu ea, din serialul Friends, în care era foarte fericită. „Astăzi este o zi bună”, a scris Jennifer.

Fotomodelul Chrissy Teigen, soţia lui John Legend, le-a transmis fanilor că deja sărbătoreşte. „Nici nu-mi pot imagina acest sentiment incredibil de a fi ales ca preşedinte şi sunt atât, atât de fericită, dar apoi realizez că ai atât de multe lucruri de făcut. Suntem toţi învingători aici”.

Reacţiile marilor lideri ai lumii după ce Joe Biden a anunţat că e noul preşedinte al Statelor Unite. „Democraţia a învins”

Jennifer Lopez le-a transmis fanilor că „Sunt atât de fericită în această dimineaţă. Ne îndreptăm către o zi şi mai bună şi către o ţară mai unită. Plând, am doar lacrimi de bucurie. Sper că putem să fim uniţi cu toţii şi să ne iubim şi să ne apreciem. Este o nouă zi”.

„Noi suntem Statele Unite ale Americii, cea mai puternică ţară de pe această planetă. Astăzi se scrie istorie pentru toate fetele care şi-au făcut auzită vocea în lume. E o zi minunată, minunată. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toţi”, a mai spus Jennifer Lopez.

Vestea că Joe Biden a câştigat alegerile l-a emoţionat până la lacrimi şi pe un comentator al postului CNN. Van Jones, un analist de culoare, a început să plângă, pur şi simplu, în direct, la scurt timp după ce a aflat că mandatul lui Donald Trump se va încheia peste doar câteva luni.

„Este mai uşor să fii tată în această dimineață. Este mai uşor să le spui copiilor că, într-adevăr, caracterul contează. Să le spui că adevărul contează. Să fii un om bun contează”, şi-a început el discursul.

Joe Biden revendică victoria alegerilor din SUA. „America, sunt onorat. Voi fi preşedinte pentru toţi, chiar dacă m-aţi votat sau nu”