Cum cânta Iulian Nunucă, câștigătorul Vocea României 2022, în copilărie. Antonia și Gabriel Cotabiță au fost uimiți de talentul lui

Iulian Nunucă este câștigătorul concursului Vocea României 2022, dar talentul lui a fost remarcat încă de când era numai un copil. Nume mari ale muzicii românești au fost impresionate de felul în care cântă.

26 dec. 2022, 16:30
Cum cânta Iulian Nunucă, câștigătorul Vocea României 2022, în copilărie. Antonia și Gabriel Cotabiță au fost uimiți de talentul lui
Cum cânta Iulian Nunucă în copilărie

Iulian Nunucă s-a născut într-o familie de lăutari din Pașcani, județul Iași. Vocea și talentul lui au fost apreciate încă de când avea numai 14 ani, mai mulți artiști de la noi fiind impresionați de calitățile sale.

Iulian a participat în 2014 la concursul KIDSing, de la Kanal D, unde a ajuns până în semifinale. Acesta a interpretat piesa Aicha, dar și celebra piesă a lui Mihai Trăistariu, „Cât de frumoasă ești”.

„Ai un zâmbet cuceritor, Iulian. Este un zâmbet cuceritor, care nu ascunde imperfecțiuni din punct de vedere al cântatului”, îi spunea Gabriel Cotabiță, membru al juriului, la acea vreme.

Citește și: Cine este Iulian Nunucă şi ce poveste incredibilă de viaţă are marele câștigător de la Vocea României. „Sunt țigan și mă mândresc cu asta!”

„Ai niște floricele impresionante pentru vârsta ta. Sunt oameni de vârsta noastră care nu pot face ceea ce faci tu. O faci foarte frumos și natural”, a spus Antonia.

Iulian Nunucă a impresionat și la Vocea României, trecând prin diferite genuri, de la operă la muzică lăutărească. Concurentul lui Tudor Chirilă a fost desemnat câștigătorul trofeului „Vocea României” și al premiului de 100.000 de euro.

Citește și: Cine este Iulian Nunucă, concurentul de etnie romă care a făcut furori la Vocea României. Juraţii au rămas fără cuvinte: „Tatăl meu este lăutar”

Duetul câștigătorului cu soprana Itina Baianț, pe piesa „Hallelujah”, a lui Leonard Cohen, a emoționat publicul până la lacrimi. În semifinală, Iulian Nunucă a cântat alături de Tudor Chirilă piesa „18 ani”, acesta declarând că, deși are 18 ani, nu se identifică cu versurile optimiste, deoarece viața lui nu a fost deloc ușoară până acum.

Tânărul a reușit să îi impresioneze pe jurați încă de la audiții.

„Eu am crezut că sunt doi sau trei oameni pe scenă. Sunt uimit și surprins extrem de plăcut de versatilitatea vocii tale”, a spus Tudor Chrilă.