Cum cureți simplu și eficient fierul de călcat. Trucul pe care trebuie să-l știe toate gospodinele

E foarte simplu să cureți fierul de călcat. Acest truc te va ajuta să îndepărtezi mizeria de pe el fără prea multă bătaie de cap.

17 ian. 2023, 14:23
Cum cureți simplu și eficient fierul de călcat. Trucul pe care trebuie să-l știe toate gospodinele
Cum scapi de mizeria de pe fierul de călcat

Iată cum poți curăța cu ușurință fierul de călcat. Acest truc este ieftin și extrem de eficient. Ai nevoie de un singur ingredient pe care e foarte posibil să îl aveți deja în casă.

Fierul de călcat poate ascunde multă mizerie care lasă urme pe haine. Acest lucru poate fi îndepărtat rapid, chiar dacă suprafața dispozitivului nu a mai fost curățată de foatre mult timp.

Ai nevoie doar de câteva pastile de paracetamol pe care nu le mai folosești. Fierul de călcat se încălzește la intensitate maximă și se șterge funinginea de pe aparat cu o tabletă, cu foarte mare atenție.

Citește și: Cum scapi de mucegaiul de pe pereții din casă. Trucul care le va scăpa pe gospodine de o mare bătaie de cap

Murdăria se va înmuia și se va îndepărta rapid cu ajutorul unei lavete curate. Este foarte important să fiți atenți la mâini, pentru a nu vă arde. Și tabletele pentru mașina de spălat vase sunt utile în acest caz.

Pentru că mirosul emanat este foarte puternic și poate duce la dureri de cap este important să aerisiți încăperea.

Alte trucuri pentru fierul de călcat

O combinație de oțet cu bicarbonat va fi la fel de utilă pentru curățarea aparatului. Trebuie doar să-l ștergeți cu o cârpă înmuată în această soluție.

Citește și: Trucul pe care trebuie să-l ştie orice gospodină. De ce să pui o pungă de plastic peste mătură

Pentru un miros plăcut, unele gospodine obișnuiesc să aduage câteva picături de apă de trandafiri în cea pe care o folosesc pentru călcarea hainelor. Atunci când veți apăsa butonul de aburi, soluția va fi vaporizată și va lăsa un miros frumos.