Trucul pe care trebuie să-l ştie orice gospodină. De ce să pui o pungă de plastic peste mătură

Una dintre metodele rapide de a face curat în casă este aplicarea unei pungi de plastic peste mătură. Astfel, treaba pe care o faci va fi mai ușoară decât de obicei!

13 ian. 2023, 11:29
Trucul pe care trebuie să-l ştie orice gospodină. De ce să pui o pungă de plastic peste mătură
Trucul pe care trebuie să-l ştie orice gospodină. De ce să pui o pungă de plastic peste mătură

Trucul pe care trebuie să-l ştie orice gospodină. Orice femeie obsedată de curăţenie are acum la îndemână o metodă care o va ajuta să curețe cu ușurință parchetul sau gresia. Nu trebuie să facă nimic altceva decât să acopere capul de la mătură cu o pungă de plastic normală, asta în situaşia în care nu are sau nu poate apela la aspirator. În cazul covoarelor, acest truc nu va fi de mare ajutor, așa că acesta trebuie mai întâi curăţat cu o perie, iar ulterior se foloseşte  mătura sau aspiratorul. Pentru a face treaba mai ușoară trebuie să pulverizezi înainte cu puțin balsam de rufe amestecat cu apă, scrie SpyNews.

Citeşte şi: Ce se întâmplă dacă pui o pungă cu orez în congelator! Trucul salvator pe care toate gospodinele trebuie să îl știe

Altfel, ştiai că şinerea unei mături la ușa de la intrare în casă are o semnificație? Ei bine, se spune că este bine să o lași acolo pentru că ar proteja întreaga familie, dar și locuința de duhurile rele. Totuşi, mătura nu trebuie lăsată oricum, ci cu coada în jos și perii în sus. Unii spun că acesta este in semn de protecție și multe persoane nu renunță la obicei, fiind sigure de rezultatele lui!

Cum să păstrezi mirosul proaspăt al hainelor pe termen lung cu numai trei lei. Trucul genial al bunicii

Menținerea mirosului proaspăt al hainelor pe termen lung nu este tocmai un lucru foarte ușor, însă noi am descoperit un truc pe care îl foloseau bunicile noastre și pe care trebuie neapărat să îl încerci. Costă doar trei lei și face o treabă excelentă! Acestea foloseau un produs foarte ieftin care se găsește în toate magazinele și pe care îl utilizăm zilnic. Acesta costă în jur de trei lei și face minuni cu hainele din dulap. Dacă îl vei lăsa în dulapul în care îți depozitezi hainele, el poate să păstreze mirosul proaspăt al acestora nu doar câteva zile, ci câțiva ani!

Citeşte şi: Pune o lămâie într-o șosetă. Trucul pe care toate gospodinele trebuie să îl știe