Cum de nu s-a îngrășat Vlăduța Lupău, deși se pregătește să nască: „Vă zic sincer” (GALERIE FOTO)

Vlăduța Lupău este o mamă foarte sexy. Se pregătește să nască și a luat extrem de puțin în greutate. Mai mult, ea încă susține concerte.

11 iul. 2022, 16:08

Momentul în care Vlăduța Lupău și partenerul de viață al cântăreței, Adi Rus, vor deveni părinți, se apropie cu pași repezi. Artista arată excelent gravidă și va arăta perfect și după naștere.

Din ce în ce mai mulți fani ai Vlăduței Lupău au început să o întrebe pe cântăreața de muzică de petrecere cum reușește să se întrețină atât de bine. Vedeta nu ține un regim specific, nu face sport, ci doar consumă calorii la evenimente, atunci când cântă melodiile preferate ale românilor.

 

Vlăduța Lupău are un mare avantaj

 

Pe scurt, se poate spune că gena o ajută pe frumoasa cântăreață.

„Meniul meu zilnic… Să nu fiți invidioase, fetelor, dar vă zic sincer: mănânc orice, oricând. Și nici nu merg la sală. Cred că geneticul meu e bun în acest sens și cred că reușesc să-mi păstrez cât de cât kilogramele prin faptul că eu consum destul de multă energie cântând și pierzând nopțile… Prin oboseală și de multe ori, epuizare.

Bine, trebuie să recunosc faptul că acum am pus ceva kilograme pe mine, însă sunt normale… Suntem doi”, a declarat Vlăduța Lupău, potrivit Viva.ro.

 

Vlăduța Lupău preferă să păstreze misterul

 

Primul copil al Vlăduței Lupău este un băiețel. Cântăreața vrea minimum doi-trei copii, încă o fetiță măcar.

„Eu am un frate mai mare cu un an și două luni și întotdeauna am fost răsfățată de el… Așa că, da, sper să vină și o răsfățată în casă! Doi sau trei copii… Că deja au camerele făcute”, a mai declarat artista.

Numele primului copil a fost deja ales de către Vlăduța și Adi, dar cei doi soți preferă să-l păstreze secret, până la momentul cel mare.