Cum depăşeşte un TIR alte trei autotrenuri, pe linie continuă VIDEO

Şoferul unui TIR a fost surprins de aparatul radar, în judeţul Sibiu, pe Drumul Naţional 7, în timp ce depăşea alte trei TIR-uri, pe linie continuă. Poliţiştii i-au suspendat permisul de conducere pentru 30 de zile şi l-au amendat cu 140 lei.

RomaniaTV.net
04 apr. 2012, 18:05
Cum depăşeşte un TIR alte trei autotrenuri, pe linie continuă VIDEO

Potrivit poliţiştilor rutieri din Sibiu, în cadrul unei acţiuni desfăşurate miercuri, pentru prevenirea depăşirilor neregulamentare pe DN 7, au fost reţinute şapte permise de conducere, informează Mediafax.

Într-unul din cazuri, un şofer de TIR a fost surprins de aparatul radar în timp ce făcea o depăşire neregulamentară, pe linie continuă, într-o curbă foarte periculoasă.

„Unul dintre şoferi, care conducea un ansamblu TIR, a fost filmat şi înregistrat de aparatul radar în timp ce depăşea alte două ansamble TIR şi un autocamion pe linie continuă. Şoferul are 38 de ani, este din Bihor şi a mai fost amendat pentru viteză”, a declarat Ana Maria Popa, din cadrul Serviciului Rutier Sibiu.

Şoferul respectiv a fost amendat cu 140 de lei şi a rămas fără permisul de conducere.

Potrivit aceleiaşi surse, depăşirea a fost făcută la kilometrul 254, în afara localităţii Tălmaciu, unde în 24 martie un TIR a derapat şi s-a răsturnat, accidentul soldându-se cu moartea a două persoane şi rănirea gravă a alteia.