Cum depăşeşte un TIR alte trei autotrenuri, pe linie continuă VIDEO

Şoferul unui TIR a fost surprins de aparatul radar, în judeţul Sibiu, pe Drumul Naţional 7, în timp ce depăşea alte trei TIR-uri, pe linie continuă. Poliţiştii i-au suspendat permisul de conducere pentru 30 de zile şi l-au amendat cu 140 lei.

RomaniaTV.net
04 apr. 2012, 18:05

Potrivit poliţiştilor rutieri din Sibiu, în cadrul unei acţiuni desfăşurate miercuri, pentru prevenirea depăşirilor neregulamentare pe DN 7, au fost reţinute şapte permise de conducere, informează Mediafax.

Într-unul din cazuri, un şofer de TIR a fost surprins de aparatul radar în timp ce făcea o depăşire neregulamentară, pe linie continuă, într-o curbă foarte periculoasă.

„Unul dintre şoferi, care conducea un ansamblu TIR, a fost filmat şi înregistrat de aparatul radar în timp ce depăşea alte două ansamble TIR şi un autocamion pe linie continuă. Şoferul are 38 de ani, este din Bihor şi a mai fost amendat pentru viteză”, a declarat Ana Maria Popa, din cadrul Serviciului Rutier Sibiu.

Şoferul respectiv a fost amendat cu 140 de lei şi a rămas fără permisul de conducere.

Potrivit aceleiaşi surse, depăşirea a fost făcută la kilometrul 254, în afara localităţii Tălmaciu, unde în 24 martie un TIR a derapat şi s-a răsturnat, accidentul soldându-se cu moartea a două persoane şi rănirea gravă a alteia.


loading...